ETİ ÇALIŞANLARI TOPLU SÖZLEŞME MASASINDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2019 - 03:47, Güncelleme: 05.01.2019 - 03:47
 

ETİ ÇALIŞANLARI TOPLU SÖZLEŞME MASASINDA

Eti AŞ.de çalışan bin 263 işçisi adına yetkili sendika Özçelik İş toplu sözleşme için masaya oturuyor.

2019 yılında geçerli olmak üzere yeniden toplu sözleşme yapmak için işverenle 17 Ocak Perşembe günü taraflar ilk oturumu yapacak. Canlı yayında konu ile ilgili gazetecilere önemli açıklamalarda bulunan Özçelik  iş sendikası  Ferhat  Çelikbaş, İş  verenle  anlaşacağımızı umuyoruz. Geriye dönük kayıplarımız var. Yıllık çıkan Enflasyon malum. Hayatımızı idame edeceğimiz bir ücret bekliyoruz. ’dedi. Gazetecilerin sorusu üzerine Başkan Çelikbaş, İş huzuru ve iş barışına önem veriyoruz. Bu anlamda patronlarla aramızda bir sorun yok. İşçiler olarak fabrikayı kendi fabrikamız olarak görüyoruz. Umarım toplu sözleşme  iki tarafı  memnun eden  bir  anlaşma  ile  sona erer dedi.
Eti AŞ.de çalışan bin 263 işçisi adına yetkili sendika Özçelik İş toplu sözleşme için masaya oturuyor.

2019 yılında geçerli olmak üzere yeniden toplu sözleşme yapmak için işverenle 17 Ocak Perşembe günü taraflar ilk oturumu yapacak.

Canlı yayında konu ile ilgili gazetecilere önemli açıklamalarda bulunan Özçelik  iş sendikası  Ferhat  Çelikbaş, İş  verenle  anlaşacağımızı umuyoruz. Geriye dönük kayıplarımız var. Yıllık çıkan Enflasyon malum. Hayatımızı idame edeceğimiz bir ücret bekliyoruz. ’dedi.

Gazetecilerin sorusu üzerine Başkan Çelikbaş, İş huzuru ve iş barışına önem veriyoruz. Bu anlamda patronlarla aramızda bir sorun yok. İşçiler olarak fabrikayı kendi fabrikamız olarak görüyoruz. Umarım toplu sözleşme  iki tarafı  memnun eden  bir  anlaşma  ile  sona erer dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.