Evde Eğitim Gören Öğrencilerin Karne Heyecanı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2019 - 01:55, Güncelleme: 26.06.2019 - 01:55
 

Evde Eğitim Gören Öğrencilerin Karne Heyecanı

2018-2019 Eğitim – Öğretim Yılını geride bırakırken evde eğitim gören öğrencilerde karnelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Kaymakam Aydın Erdoğan’dan aldı.

İlçemizde rahatsızlıkları nedeniyle evde eğitim hizmetinden faydalanan ve arkadaşları gibi okuldan karne almamanın hüznünü yaşayan çocukları sevindiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Kaymakam Erdoğan çocuklara karne hediyesi vermeyi de unutmadı. Seydişehir’de 5’i merkezde, 3’ü köylerde olmak üzere toplam 8 öğrenci evde eğitim hizmetinden faydalanıyor. Gözünde oluşan enfeksiyon yüzünden dışarıya çıkamayan bu yıl 6. Sınıfa geçen Semih Eren Acır, yine 2. Sınıfa geçen, enfeksiyon riski yüzünden evde eğitim alan Buse Çiftçi, Kumluca Köyü’nden 3.sınıfa geçen bedensel engelli Dilara Güney, Saraycık Köyü’nden 3.sınıfa geçen bedensel engelli Muhammed Yalman karne heyecanını İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar ve Kaymakam Erdoğan ile yaşadı. Evde eğitim hizmetinden faydalanan ve 1.sınıfa başlayan Ortakaraörenli Efe Yazgan ise 2. Dönemin başında vefat etti. 5. Sınıfa geçen bedensel ve görme engelli Erencan Çağlar avukat olmak istiyor. Bu isteğini bilen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Erencan’a karnesini vermek üzere kendisi gibi görme engelli olan Avukat İsa Koca ile birlikte gitti. Eğitim için engel tanımayan Erencan bu ziyarete çok mutlu oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hiçbir öğrencinin eğitimden eksik kalmaması adına çabalayan Kibar; “Rahatsızlıkları nedeniyle okulda eğitim göremeyen öğrencilerimizi evde eğitim hizmetinden faydalandırarak her biri için öğretmen görevlendiriyoruz. Tüm bunlarda emeği geçen idareci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.  ÖZEL HABER / ALİ SAYLAM 
2018-2019 Eğitim – Öğretim Yılını geride bırakırken evde eğitim gören öğrencilerde karnelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Kaymakam Aydın Erdoğan’dan aldı.

İlçemizde rahatsızlıkları nedeniyle evde eğitim hizmetinden faydalanan ve arkadaşları gibi okuldan karne almamanın hüznünü yaşayan çocukları sevindiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Kaymakam Erdoğan çocuklara karne hediyesi vermeyi de unutmadı.

Seydişehir’de 5’i merkezde, 3’ü köylerde olmak üzere toplam 8 öğrenci evde eğitim hizmetinden faydalanıyor. Gözünde oluşan enfeksiyon yüzünden dışarıya çıkamayan bu yıl 6. Sınıfa geçen Semih Eren Acır, yine 2. Sınıfa geçen, enfeksiyon riski yüzünden evde eğitim alan Buse Çiftçi, Kumluca Köyü’nden 3.sınıfa geçen bedensel engelli Dilara Güney, Saraycık Köyü’nden 3.sınıfa geçen bedensel engelli Muhammed Yalman karne heyecanını İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar ve Kaymakam Erdoğan ile yaşadı.

Evde eğitim hizmetinden faydalanan ve 1.sınıfa başlayan Ortakaraörenli Efe Yazgan ise 2. Dönemin başında vefat etti.

5. Sınıfa geçen bedensel ve görme engelli Erencan Çağlar avukat olmak istiyor. Bu isteğini bilen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Erencan’a karnesini vermek üzere kendisi gibi görme engelli olan Avukat İsa Koca ile birlikte gitti. Eğitim için engel tanımayan Erencan bu ziyarete çok mutlu oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hiçbir öğrencinin eğitimden eksik kalmaması adına çabalayan Kibar; “Rahatsızlıkları nedeniyle okulda eğitim göremeyen öğrencilerimizi evde eğitim hizmetinden faydalandırarak her biri için öğretmen görevlendiriyoruz. Tüm bunlarda emeği geçen idareci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. 

ÖZEL HABER / ALİ SAYLAM 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.