FAKÜLTEDE SEÇİM HEYECANI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2016 - 04:08, Güncelleme: 31.10.2016 - 04:08
 

FAKÜLTEDE SEÇİM HEYECANI

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde öğrenci temsilciliği seçim heyecanı yaşanıyor.

03.11.2016 Perşembe günü yapılacak öğrenci temsilciliği seçimlerinde başkan olmak isteyen adaylar seçim çalışmalarını normal seçim kampanyalarını aratmayacak şekilde sürdürüyorlar. Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrenci başkan adaylarından M.Talha Kutlu, Seydişehir MYO öğrenci başkan adayı Samet Yalçın Toroslar Gazetesini ziyaret ederek başkan seçildikleri zaman yapacakları projeler hakkında bilgi vererek basından destek istediler. Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrenci başkan adaylarından M.Talha Kutlu, öğrenci arkadaşlarının menfaatleri doğrultusunda hizmet vereceklerini söyleyerek, yapacağımız öğrenci etkinlikleri, teknik geziler, konferans ve seminerle arkadaşlarımız arasında birlik ve  beraberliği pekiştirerek okuldaki  öğrendiklerimizle kalmayıp daha fazla bilgi edinmelerini sağlamak arzusundayız.” dedi. Başkan adayı Kutlu, öğrenci arkadaşlarımızın maddi ve manevi haklarını arayarak en güzel hizmeti vereceğiz. Bizlerin amacı reklamlarımızı yalanlarla süslemek değil samimi bir şekilde arkadaşlarımıza hizmet etmektir.” şeklinde konuştu.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde öğrenci temsilciliği seçim heyecanı yaşanıyor.

03.11.2016 Perşembe günü yapılacak öğrenci temsilciliği seçimlerinde başkan olmak isteyen adaylar seçim çalışmalarını normal seçim kampanyalarını aratmayacak şekilde sürdürüyorlar.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrenci başkan adaylarından M.Talha Kutlu, Seydişehir MYO öğrenci başkan adayı Samet Yalçın Toroslar Gazetesini ziyaret ederek başkan seçildikleri zaman yapacakları projeler hakkında bilgi vererek basından destek istediler.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrenci başkan adaylarından M.Talha Kutlu, öğrenci arkadaşlarının menfaatleri doğrultusunda hizmet vereceklerini söyleyerek, yapacağımız öğrenci etkinlikleri, teknik geziler, konferans ve seminerle arkadaşlarımız arasında birlik ve  beraberliği pekiştirerek okuldaki  öğrendiklerimizle kalmayıp daha fazla bilgi edinmelerini sağlamak arzusundayız.” dedi.

Başkan adayı Kutlu, öğrenci arkadaşlarımızın maddi ve manevi haklarını arayarak en güzel hizmeti vereceğiz. Bizlerin amacı reklamlarımızı yalanlarla süslemek değil samimi bir şekilde arkadaşlarımıza hizmet etmektir.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.