FAKÜLTEDE SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2014 - 12:28, Güncelleme: 06.11.2014 - 12:28
 

FAKÜLTEDE SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Konsey seçimi başvuruları başladı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Konsey seçimi başvuruları başladı. Okul Temsilciliğine adaylığını açıklayan Bilal Gürel, seçime katılacak öğrencilerden oy istedi Hep birlikte omuz omuza çalışacağız diyen Gürel: “Allah’ın rahmeti bereketi ve selamı Üzerinize olsun. Çok kıymetli Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde okuyan öğrenci arkadaşlarım Öncelikler Aşure Günü’nüzü kutlar hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’dan niyaz ederim. Biliyorsunuz ki 9 Aralık 2014 de Fakültemizde siz değerli örgenci kardeşlerimin eğitim, araştırma, sağlık, spor ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanmasında sizlerin görüşlerini belirlemek yönetim organlarına bildirmek ve yönetim organları ile öğrenciler arasındaki iletişimi oluşturmak amacıyla yapılacak olan Öğrenci Temsilciliğine adaylığımı açıklıyorum. Sizleri en iyi şekilde temsil edeceğime siz vererek sizlerin desteğini bekliyorum.” dedi. Aday Gürel “Çalışacağız çalışacağız yürek yüreğe çalışacağız. Omuz omuza çalışacağız, hep birlikte birlik olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Diyerek sözlerini tamamladı. 
Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Konsey seçimi başvuruları başladı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Konsey seçimi başvuruları başladı.

Okul Temsilciliğine adaylığını açıklayan Bilal Gürel, seçime katılacak öğrencilerden oy istedi

Hep birlikte omuz omuza çalışacağız diyen Gürel:

“Allah’ın rahmeti bereketi ve selamı Üzerinize olsun. Çok kıymetli Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde okuyan öğrenci arkadaşlarım Öncelikler Aşure Günü’nüzü kutlar hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’dan niyaz ederim.

Biliyorsunuz ki 9 Aralık 2014 de Fakültemizde siz değerli örgenci kardeşlerimin eğitim, araştırma, sağlık, spor ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanmasında sizlerin görüşlerini belirlemek yönetim organlarına bildirmek ve yönetim organları ile öğrenciler arasındaki iletişimi oluşturmak amacıyla yapılacak olan Öğrenci Temsilciliğine adaylığımı açıklıyorum. Sizleri en iyi şekilde temsil edeceğime siz vererek sizlerin desteğini bekliyorum.” dedi.

Aday Gürel “Çalışacağız çalışacağız yürek yüreğe çalışacağız. Omuz omuza çalışacağız, hep birlikte birlik olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Diyerek sözlerini tamamladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.