FEDAİ VE AFŞAR SEÇİM ÇALIŞMALARI İÇİN İLÇEMİZDEYDİ

Politika 05.05.2023 - 16:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 16:46
 

FEDAİ VE AFŞAR SEÇİM ÇALIŞMALARI İÇİN İLÇEMİZDEYDİ

İyi Parti Konya Milletvekili adaylarından Osman Fedai ve İsmail Afşar seçim çalışmaları için Seydişehir’deydi.

İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Akşehir eski belediye başkanlarından Osman Fedai ve eski özelleştirme daire başkanı İsmail Afşar’la seçim çalışmalarını Ketenli, Bostandere, Kesecik ve Taraşçı Mahallelerinde yaptı. Milletvekili adaylarından Osman Fedai halka yaptığı seçim konuşmasında Türkiye gündemini değerlendirdi. Eski üst bürokratlardan İsmail Afşar ise, Seydişehir’in sorunları ağırlıklı konuşmasında: “Alüminyum tesisleri özelleşirken koordineli bir şekilde yan sanayinin gelişmesi de planlanmıştı. Bu planlamanın yeterince gerçekleşmediğini görüyorum. Ayrıca tarımda da Seydişehir bölgenin lokomotif olacak bir konumda. Düzgün bir planlama yapılır, Alacabel Tüneli açılır ve hızlı tren gerçekleşirse Seydişehir’i kimse tutamaz” dedi.    
İyi Parti Konya Milletvekili adaylarından Osman Fedai ve İsmail Afşar seçim çalışmaları için Seydişehir’deydi.

İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Akşehir eski belediye başkanlarından Osman Fedai ve eski özelleştirme daire başkanı İsmail Afşar’la seçim çalışmalarını Ketenli, Bostandere, Kesecik ve Taraşçı Mahallelerinde yaptı.

Milletvekili adaylarından Osman Fedai halka yaptığı seçim konuşmasında Türkiye gündemini değerlendirdi.

Eski üst bürokratlardan İsmail Afşar ise, Seydişehir’in sorunları ağırlıklı konuşmasında: “Alüminyum tesisleri özelleşirken koordineli bir şekilde yan sanayinin gelişmesi de planlanmıştı. Bu planlamanın yeterince gerçekleşmediğini görüyorum. Ayrıca tarımda da Seydişehir bölgenin lokomotif olacak bir konumda. Düzgün bir planlama yapılır, Alacabel Tüneli açılır ve hızlı tren gerçekleşirse Seydişehir’i kimse tutamaz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.