Fen Lisesi ‘Sınırların Ötesi’ e-twinning projesinde

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.04.2022 - 14:12, Güncelleme: 21.04.2022 - 14:12
 

Fen Lisesi ‘Sınırların Ötesi’ e-twinning projesinde

Seydişehir Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi, ‘Beyond The Borders’ (Sınırların Ötesi) isimli uluslararası e-twinning projesini yürütüyor.

Proje ile ilgili bilgi veren Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Müdürü Adıgüzel Teke: “Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi olarak Polonya, İtalya, Romanya, Gürcistan ve Türkiye'den 9 okul ile birlikte "BEYOND THE BORDERS" (Sınırların Ötesi) isimli uluslararası e-twinning projesini  yürütüyoruz. İngilizce öğretmenimiz Murat USLULAR rehberliğinde yürütülen projede öğrenciler farklı ülkelerin, şehirlerin turistik yerlerini, gelenek ve göreneklerini, mutfak kültürlerini tanıma fırsatı buluyor ve ilçemizin turistik yerlerini, gelenek ve göreneklerini mutfak kültürünü proje ülkelerine ve ülkemizin farklı şehirlerine tanıtıyor. Proje sayesinde öğrenciler hem Web2 araçlarını kullanma becerilerini geliştiriyor hem de projenin İngilizce olması sebebiyle İngilizce konuşma dinleme ve yazma becerilerini geliştiriyor" dedi.
Seydişehir Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi, ‘Beyond The Borders’ (Sınırların Ötesi) isimli uluslararası e-twinning projesini yürütüyor.

Proje ile ilgili bilgi veren Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Müdürü Adıgüzel Teke: “Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi olarak Polonya, İtalya, Romanya, Gürcistan ve Türkiye'den 9 okul ile birlikte "BEYOND THE BORDERS" (Sınırların Ötesi) isimli uluslararası e-twinning projesini  yürütüyoruz. İngilizce öğretmenimiz Murat USLULAR rehberliğinde yürütülen projede öğrenciler farklı ülkelerin, şehirlerin turistik yerlerini, gelenek ve göreneklerini, mutfak kültürlerini tanıma fırsatı buluyor ve ilçemizin turistik yerlerini, gelenek ve göreneklerini mutfak kültürünü proje ülkelerine ve ülkemizin farklı şehirlerine tanıtıyor.

Proje sayesinde öğrenciler hem Web2 araçlarını kullanma becerilerini geliştiriyor hem de projenin İngilizce olması sebebiyle İngilizce konuşma dinleme ve yazma becerilerini geliştiriyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.