FİLEYE TAKILAN BAYKUŞU DONMAKTAN KURTARDILAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2020 - 11:25, Güncelleme: 11.02.2020 - 11:25
 

FİLEYE TAKILAN BAYKUŞU DONMAKTAN KURTARDILAR

Seydişehir Anadolu Lisesi’nde voleybol filesine takılan baykuş okul görevlileri tarafından kurtarıldı.

Sabahın erken saatlerinde okula gelen Seydişehir Anadolu Lisesi yardımcı personellerinden Ali Umutlu, okul bahçesinde bulunan voleybol filesine takılan baykuşu görünce hemen kurtarmak için harekete geçti. Donmak üzereyken kurtarılan baykuş daha sonra okulun içine alınıp ısınması sağlandı. Baykuş kendine geldiğinde doğaya bırakılarak özgürlüğüne kavuşturulacak. Baykuşu kurtaran Ali Umutlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada Ali Umutlu, “Sabahın ilk ışıklarıyla okula geldim. Voleybol filesinde bir kuşun asılı olduğunu gördüm. İlk işim yaşayıp yaşamadığına bakmak oldu. Kuşun yaşadığını fark edince hemen kurtarma operasyonuna başladım. Filenin ipler baykuşun boğazına ve ayaklarına feci bir şekilde dolanmıştı. Dikkatli bir şekilde çözmeye başladım. Kurtardıktan sonra donmak üzere olan baykuşu okulun içine aldım ve sağladım. İyileşince doğal yaşamına ve özgürlüğüne kavuşturacağım” dedi.
Seydişehir Anadolu Lisesi’nde voleybol filesine takılan baykuş okul görevlileri tarafından kurtarıldı.

Sabahın erken saatlerinde okula gelen Seydişehir Anadolu Lisesi yardımcı personellerinden Ali Umutlu, okul bahçesinde bulunan voleybol filesine takılan baykuşu görünce hemen kurtarmak için harekete geçti.

Donmak üzereyken kurtarılan baykuş daha sonra okulun içine alınıp ısınması sağlandı. Baykuş kendine geldiğinde doğaya bırakılarak özgürlüğüne kavuşturulacak.

Baykuşu kurtaran Ali Umutlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada Ali Umutlu,
“Sabahın ilk ışıklarıyla okula geldim. Voleybol filesinde bir kuşun asılı olduğunu gördüm. İlk işim yaşayıp yaşamadığına bakmak oldu. Kuşun yaşadığını fark edince hemen kurtarma operasyonuna başladım. Filenin ipler baykuşun boğazına ve ayaklarına feci bir şekilde dolanmıştı. Dikkatli bir şekilde çözmeye başladım. Kurtardıktan sonra donmak üzere olan baykuşu okulun içine aldım ve sağladım. İyileşince doğal yaşamına ve özgürlüğüne kavuşturacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.