GAZETECİ YAZAR DİLİPAK KONFERANS VERECEK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2014 - 03:22, Güncelleme: 24.07.2014 - 03:22
 

GAZETECİ YAZAR DİLİPAK KONFERANS VERECEK

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak?ın Seydişehir?de vereceği konferans ile İslam Coğrafyasının geçmişten günümüze kadar geldiği nokta ve yarını ele alınacak.

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak’ın Seydişehir’de vereceği konferans ile İslam Coğrafyasının geçmişten günümüze kadar geldiği nokta ve yarını ele alınacak. Seydişehir Belediyesi Gazze’de yaşanan insanlık dramından dolayı Abdurrahman Dilipak konferansı hariç tüm Ramazan Etkinliklerini iptal etmişti. Gazeteci Yazar Dilipak 25 Temmuz’da Seydişehirliler ile buluşup ümmetin içerisinde bulunduğu durum ve Filistin’i konu alan konferansını gerçekleştirecek. 25 Temmuz Cuma akşamı teravih sonrası Seydişehir Belediyesi önünde başlayacak programda Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, İslam Coğrafyasının Dünü Bugünü Yarını ve Abdülhamit Emaneti Filistin adlı konferansı sunacak. Tüm Seydişehirliler’in belediye önündeki bu programa davetli olduğu öğrenildi.
Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak?ın Seydişehir?de vereceği konferans ile İslam Coğrafyasının geçmişten günümüze kadar geldiği nokta ve yarını ele alınacak.

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak’ın Seydişehir’de vereceği konferans ile İslam Coğrafyasının geçmişten günümüze kadar geldiği nokta ve yarını ele alınacak.

Seydişehir Belediyesi Gazze’de yaşanan insanlık dramından dolayı Abdurrahman Dilipak konferansı hariç tüm Ramazan Etkinliklerini iptal etmişti. Gazeteci Yazar Dilipak 25 Temmuz’da Seydişehirliler ile buluşup ümmetin içerisinde bulunduğu durum ve Filistin’i konu alan konferansını gerçekleştirecek.

25 Temmuz Cuma akşamı teravih sonrası Seydişehir Belediyesi önünde başlayacak programda Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, İslam Coğrafyasının Dünü Bugünü Yarını ve Abdülhamit Emaneti Filistin adlı konferansı sunacak.

Tüm Seydişehirliler’in belediye önündeki bu programa davetli olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.