ak

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Saylam 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2021 - 03:24, Güncelleme: 10.01.2021 - 03:24
 

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Saylam 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla üyelerinin ve çalışan gazetecilerin gününü kutladı.

  Gazeteciler günü dolayısıyla sosyal medyadan mesaj gönderen telefonla arayarak günlerini kutlayan tüm dostlarına da teşekkür eden Cemiyet Başkanı Ali Saylam 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; basının bir ulusun ortak sesi olduğunu, topluma bir yol gösterici bir görevi bulunduğunu ve en önemli denetim mekanizması olduğunu belirtti. Başkan Saylam: “Basın bir milletin gören gözü, duyan kulağı, düşünen beynidir . Demokrasinin de temel taşlarındandır” diyerek basının önemine vurgu yaptı. Tüm meslektaşlarının gününü kutlayarak, sağlık, huzur, mutluluk diledi “. Başkan Saylam yerel basının zor durumda olduğunu biran önce yasal düzenlemeler ile çözüm getirilmesini isteyerek “Özgür bir basın olabilmek için ekonomik şartlarımızın işimizi döndürecek durumda olması gerekli. Basın İlan Kurumunun gerekli düzenlemeler yaparak internet medyacılığı ile beraber yazılı basının birlikte güçlendirilmesi, gazeteciliği ek iş olarak yapanlar durumundan çıkarıp, meslek olarak yapanların önünün açılması ve çalışan gazetecilerin kaybettikleri özlük haklarının geri verilerek daha da güçlendirilmesi gerekir” dedi
Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla üyelerinin ve çalışan gazetecilerin gününü kutladı.

 

Gazeteciler günü dolayısıyla sosyal medyadan mesaj gönderen telefonla arayarak günlerini kutlayan tüm dostlarına da teşekkür eden Cemiyet Başkanı Ali Saylam 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; basının bir ulusun ortak sesi olduğunu, topluma bir yol gösterici bir görevi bulunduğunu ve en önemli denetim mekanizması olduğunu belirtti.

Başkan Saylam: “Basın bir milletin gören gözü, duyan kulağı, düşünen beynidir . Demokrasinin de temel taşlarındandır” diyerek basının önemine vurgu yaptı. Tüm meslektaşlarının gününü kutlayarak, sağlık, huzur, mutluluk diledi “.

Başkan Saylam yerel basının zor durumda olduğunu biran önce yasal düzenlemeler ile çözüm getirilmesini isteyerek “Özgür bir basın olabilmek için ekonomik şartlarımızın işimizi döndürecek durumda olması gerekli. Basın İlan Kurumunun gerekli düzenlemeler yaparak internet medyacılığı ile beraber yazılı basının birlikte güçlendirilmesi, gazeteciliği ek iş olarak yapanlar durumundan çıkarıp, meslek olarak yapanların önünün açılması ve çalışan gazetecilerin kaybettikleri özlük haklarının geri verilerek daha da güçlendirilmesi gerekir” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.