GEVREKLİ MAHALLESİNDE YANGIN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2016 - 06:54, Güncelleme: 26.02.2016 - 06:54
 

GEVREKLİ MAHALLESİNDE YANGIN

Gevrekli mahallesinde çıkan yangında, üç ev, samanlık ve ahır yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Gevrekli Mahallesi'nde meydana geldi. Birbirine yakın evlerin bulunduğu mahalledeki  Ayşe Şahin'e ait tek katlı evde yangın çıktı. Biranda yayılan alevler hemen bitişiğinde bulunan Havva Saraç ve Adem Saraç 'a ait evlere de sıçradı. Ev sahipleri durumu  Konya Büyükşehir Belediyesi  Seydişehir  İtfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Eti Alüminyum Fabrikası'na ait itfaiye ekiplerinin de yardımı ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın sonrası 3 ev ile 1 samanlık ve 1 ahır kullanılamaz hale geldi.  Seydişehir Belediye Başkanı  Mehmet Tutal da olay yerinde inceleme yaparken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Yangının elektrik kontağından çıktığının sanıldığı belirtildi.
Gevrekli mahallesinde çıkan yangında, üç ev, samanlık ve ahır yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Gevrekli Mahallesi'nde meydana geldi. Birbirine yakın evlerin bulunduğu mahalledeki  Ayşe Şahin'e ait tek katlı evde yangın çıktı. Biranda yayılan alevler hemen bitişiğinde bulunan Havva Saraç ve Adem Saraç 'a ait evlere de sıçradı. Ev sahipleri durumu  Konya Büyükşehir Belediyesi  Seydişehir  İtfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Eti Alüminyum Fabrikası'na ait itfaiye ekiplerinin de yardımı ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangın sonrası 3 ev ile 1 samanlık ve 1 ahır kullanılamaz hale geldi.  Seydişehir Belediye Başkanı  Mehmet Tutal da olay yerinde inceleme yaparken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Yangının elektrik kontağından çıktığının sanıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.