GEVREKLİ PANCAR ALIM MERKEZİ AÇILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2013 - 04:04, Güncelleme: 26.09.2013 - 04:04
 

GEVREKLİ PANCAR ALIM MERKEZİ AÇILDI

Konya Şeker tarafından yaptırılan 20.000 m2 alan üzerine kurulan Gevrekli Beldesi kantarı törenle açılarak pancar alımına başladı.

Konya Şeker tarafından yaptırılan 20.000 m2 alan üzerine kurulan Gevrekli  Beldesi kantarı törenle açılarak pancar alımına başladı. Konya Şeker tarafından yaptırılan ve Gevrekli,Akçalar,Çavuş beldeleri ile ırmaklı ve Tol  köyleri çiftçilerinin hizmetine sunulan Gevrekli pancar alım merkezi törenle açılarak pancar alımına başladı. Gevrekli Beldesi’nde düzenlenen açılış törenine Gevrekli Belediye Başkanı Cavit Şirin, Akçalar Belediye Başkanı Fikret Kerpiç,Çavuş Belediye Başkanı Mehmet Özer. Konya Şeker Ziraat Müdürü Tolga Demirhan ,Konya Şeker yetkilileri ile köy muhtarları ve bölgeden çok sayıda pancar ekicisi çiftçi katıldı. Konya şeker Ziraat Müdürü Tolga Demirhan "Konya Şeker olarak kantarımızı bugün burada açıyoruz. Bu bölgenin çiftçileri hem trafik  hem de maddi açıdan rahata kavuşacaklar.  Bizler hizmeti çiftçinin ayağına götürmekle mükellefiz" dedi. İlk pancarı kantara teslim eden üç çiftçiye tören sonunda Pankobirlik tarafında Dip Kazan (patlatma makinesi) ve çeşitli hediyeler verildi. 
Konya Şeker tarafından yaptırılan 20.000 m2 alan üzerine kurulan Gevrekli Beldesi kantarı törenle açılarak pancar alımına başladı.

Konya Şeker tarafından yaptırılan 20.000 m2 alan üzerine kurulan Gevrekli  Beldesi kantarı törenle açılarak pancar alımına başladı.

Konya Şeker tarafından yaptırılan ve Gevrekli,Akçalar,Çavuş beldeleri ile ırmaklı ve Tol  köyleri çiftçilerinin hizmetine sunulan Gevrekli pancar alım merkezi törenle açılarak pancar alımına başladı.

Gevrekli Beldesi’nde düzenlenen açılış törenine Gevrekli Belediye Başkanı Cavit Şirin, Akçalar Belediye Başkanı Fikret Kerpiç,Çavuş Belediye Başkanı Mehmet Özer. Konya Şeker Ziraat Müdürü Tolga Demirhan ,Konya Şeker yetkilileri ile köy muhtarları ve bölgeden çok sayıda pancar ekicisi çiftçi katıldı.

Konya şeker Ziraat Müdürü Tolga Demirhan "Konya Şeker olarak kantarımızı bugün burada açıyoruz. Bu bölgenin çiftçileri hem trafik  hem de maddi açıdan rahata kavuşacaklar.  Bizler hizmeti çiftçinin ayağına götürmekle mükellefiz" dedi.

İlk pancarı kantara teslim eden üç çiftçiye tören sonunda Pankobirlik tarafında Dip Kazan (patlatma makinesi) ve çeşitli hediyeler verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.