GÖNÜLBAĞI YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ?NDEN KERMES

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2015 - 12:03, Güncelleme: 11.05.2015 - 12:03
 

GÖNÜLBAĞI YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ?NDEN KERMES

Seydişehir? de faaliyet gösteren, Gönül Bağı Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğu kermes faaliyetini bu yıl Mahmut Esat Ortaokulunun Arka cephesinde bulunan kendi dernek binasında açıyor.

Kermes faaliyeti  11-16  Mayıs  tarihleri arasında  açık  kalacaktır. Dernek Başkanı Bilal Değirmenci; “Dernek olarak veren el ile alan el arasında köprü olduklarını Toplumsal refah, toplumsal huzur adına bu tür hizmetler olmazsa olmaz unsurlarıdır. Kimin ne zaman alan, kimin ne zaman veren olacağı hiçbir zaman belli olmaz. Bizler bu bilinçle bu görevi yapıyoruz kermese destek verecek olan herkese teşekkür ediyorum özellikle bir yıldan beri kermes için hazırlanan gönüllü hanımlarımızı da özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi. Kermese Seydişehir’in bütün mahallelerinden gönüllü olarak destek veren bayanlar yiyecekten giyeceğe bütün el emeği göz nuru hizmetlerini kermeste halkımızın beğenisine sunulmuştur.  
Seydişehir? de faaliyet gösteren, Gönül Bağı Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğu kermes faaliyetini bu yıl Mahmut Esat Ortaokulunun Arka cephesinde bulunan kendi dernek binasında açıyor.

Kermes faaliyeti  11-16  Mayıs  tarihleri arasında  açık  kalacaktır.

Dernek Başkanı Bilal Değirmenci; “Dernek olarak veren el ile alan el arasında köprü olduklarını Toplumsal refah, toplumsal huzur adına bu tür hizmetler olmazsa olmaz unsurlarıdır. Kimin ne zaman alan, kimin ne zaman veren olacağı hiçbir zaman belli olmaz. Bizler bu bilinçle bu görevi yapıyoruz kermese destek verecek olan herkese teşekkür ediyorum özellikle bir yıldan beri kermes için hazırlanan gönüllü hanımlarımızı da özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

Kermese Seydişehir’in bütün mahallelerinden gönüllü olarak destek veren bayanlar yiyecekten giyeceğe bütün el emeği göz nuru hizmetlerini kermeste halkımızın beğenisine sunulmuştur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.