GÜNEŞ’TE KİTLESEL BAŞARI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2021 - 11:48, Güncelleme: 09.08.2021 - 11:48
 

GÜNEŞ’TE KİTLESEL BAŞARI

GÜNEŞ’TE KİTLESEL BAŞARI

2021 YKS Sonuçları ÖSYM tarihinde ayrı bir sayfa açtı.2 yıldır yaşanan pandemi eğitim ve öğretimde çeşitli problemleri ortaya çıkardı.Bu bakımdan süreç ve getirdiği sonuçlar çeşitli tartışmaları da beraberinde getirdi.         Güneş Özel Öğretim Kurumları Kurucu Müdürü İsmail SAYLAM : Tüm bunlara rağmen Güneş Özel Öğretim kurumları deneyimli ve güçlü eğitim kadrosu ,profesyonel rehberlik çalışmalarıyla bu süreci planlı ve programlı yürüterek kurumsal anlamda kitlesel başarıyı yakaladık. Bu başarı yetkin bir kadronun, güvenilir sıcak ve samimi bir eğitim ortamından beslenen öğrencilerimizin başarısıdır.         2021 YKS Sonuçlarına göre ilk 2000’de 3, 3000’de 11, 5000’de 13, 10000’de 20, 15000 ’26, 20000 ‘de ise 35 Türkiye derecesi elde edildi. Sınav sonrası aşamada Rehberlik Servisimiz tarafından nokta atışı yapılan tercih sürecimiz devam etmekte olup; öğrencilerimiz öncelikli hedeflerine ulaştırılacaktır.      Güneş Özel Öğretim Kurumları birlikte başarmanın adıdır. Bu başarıya katkı sağlayan değerli velilerimize, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize Güneş ve Güneşim öğretmen ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.        Biz Seydişehir halkına eğitimde Güneş olduk, bu başarı Seydişehir’in başarısıdır. Sizleri de yeni başarılarımıza tanık olmak ve bizimle başarıya ulaşmak için Güneş ve Güneşim Özel Öğretim Kurumları’nda yerinizi almaya davet ediyoruz. Erken kayıt avantajlarımız devam etmektedir. Dedi.
GÜNEŞ’TE KİTLESEL BAŞARI

2021 YKS Sonuçları ÖSYM tarihinde ayrı bir sayfa açtı.2 yıldır yaşanan pandemi eğitim ve öğretimde çeşitli problemleri ortaya çıkardı.Bu bakımdan süreç ve getirdiği sonuçlar çeşitli tartışmaları da beraberinde getirdi.

 

      Güneş Özel Öğretim Kurumları Kurucu Müdürü İsmail SAYLAM : Tüm bunlara rağmen Güneş Özel Öğretim kurumları deneyimli ve güçlü eğitim kadrosu ,profesyonel rehberlik çalışmalarıyla bu süreci planlı ve programlı yürüterek kurumsal anlamda kitlesel başarıyı yakaladık. Bu başarı yetkin bir kadronun, güvenilir sıcak ve samimi bir eğitim ortamından beslenen öğrencilerimizin başarısıdır.

 

      2021 YKS Sonuçlarına göre ilk 2000’de 3, 3000’de 11, 5000’de 13, 10000’de 20, 15000 ’26, 20000 ‘de ise 35 Türkiye derecesi elde edildi.

Sınav sonrası aşamada Rehberlik Servisimiz tarafından nokta atışı yapılan tercih sürecimiz devam etmekte olup; öğrencilerimiz öncelikli hedeflerine ulaştırılacaktır.

   

 Güneş Özel Öğretim Kurumları birlikte başarmanın adıdır. Bu başarıya katkı sağlayan değerli velilerimize, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize Güneş ve Güneşim öğretmen ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.

 

     Biz Seydişehir halkına eğitimde Güneş olduk, bu başarı Seydişehir’in başarısıdır. Sizleri de yeni başarılarımıza tanık olmak ve bizimle başarıya ulaşmak için Güneş ve Güneşim Özel Öğretim Kurumları’nda yerinizi almaya davet ediyoruz. Erken kayıt avantajlarımız devam etmektedir. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.