Gençlerimiz Ülkemizi En Güçlü Şekilde Temsil Edeceklerdir
Gençlerimiz Ülkemizi En Güçlü Şekilde Temsil Edeceklerdir
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Atalay mesajında, Gençlik ve Spor Bayramının 103 yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz dedi.
Kurtuluş mücadelemizi fiilen başlatan bu tarihin çok önemli olduğunun altını çizen Atalay,” Bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için geçmişte verilen mücadelelerin önemini, genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız. Bu mücadele zulme, eziyete, işgal ve istilaya başkaldırışın destansı bir hikâyesidir.
Atatürk 19 Mayıs’ı, gençlerimize armağan etmesi, onlara verdiği değerin bir göstergesidir. Bu değerli emaneti sonsuza kadar yaşatmak ve korumak da gençlerimizin görevidir. Bizlerin de gençlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır. İnanıyorum ki gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak bu gençler; bilimde, fende, ilimde ve de teknolojide ülkemizi en yüksek seviyeye taşıyacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizin de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.” Diyerek sözlerini tamamladı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.