HACI MEMİŞ EFENDİ TÜRBESİ DEĞERLENDİRMEYE ALINDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2015 - 11:52, Güncelleme: 11.04.2015 - 11:52
 

HACI MEMİŞ EFENDİ TÜRBESİ DEĞERLENDİRMEYE ALINDI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal yerinde yönetim programı kapsamında Seydişehir?in Çavuş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Birim Müdürlerinin katıldığı programda Başkan Mehmet Tutal, Çavuş Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar yerinde inceledi. Sorunları yerinde değerlendiren Başkan Tutal, Çavuş Mahallesi’nde bulunan Memiş Efendi Türbesi etrafında yıkılma tehlikesi olan binaları da inceledi. Türbenin etrafında yıkılmaya yüz tutmuş eski binaların hem tehlike oluşturması hem de Türbe Etrafında kullanım alanının genişletilerek ziyaretçiler için uygun bir mekân hazırlaması gerektiğini kaydetti. Mahallenin minik öğrencileriyle de ilgilenmeyi ihmal etmeyen Tutal, Seydişehir için büyük bir manevi değeri olan Türbe için bakım çalışmalarının başlatıldığını söyledi. Memiş Efendi Türbesi için Seydişehir Belediyesi tarafından daha önce de “Müderris Nakşi Şeyhi Hacı Memiş Efendi” kitapçığı hazırlatılmıştı. Bölgenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde inceleyen Tutal, ihtiyaç olan gerekli çalışmaların talimatını vererek daha güzel bir mahalle olması için çalışıldığını ifade etti. Uzak yakın her mahallenin Seydişehir’in bir parçası olduğunu dile getiren Mehmet Tutal, eski köy ve kasaba; yeni mahallelerin her ay çalışmalarının yakinen yapılacağını söyledi. Dağlık bir bölgede olan Çavuş Mahallesi sakinlerini ziyaret eden Tutal ve ekibi mahalle sakinleri tarafından memnuiyetle karşılandı. İkramlarda bulunan muhalle sakinleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a talepleri yerinde dinleyerek çözüme kavuşturduğu için teşekkür ettiler.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal yerinde yönetim programı kapsamında Seydişehir?in Çavuş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Birim Müdürlerinin katıldığı programda Başkan Mehmet Tutal, Çavuş Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar yerinde inceledi. Sorunları yerinde değerlendiren Başkan Tutal, Çavuş Mahallesi’nde bulunan Memiş Efendi Türbesi etrafında yıkılma tehlikesi olan binaları da inceledi. Türbenin etrafında yıkılmaya yüz tutmuş eski binaların hem tehlike oluşturması hem de Türbe Etrafında kullanım alanının genişletilerek ziyaretçiler için uygun bir mekân hazırlaması gerektiğini kaydetti. Mahallenin minik öğrencileriyle de ilgilenmeyi ihmal etmeyen Tutal, Seydişehir için büyük bir manevi değeri olan Türbe için bakım çalışmalarının başlatıldığını söyledi. Memiş Efendi Türbesi için Seydişehir Belediyesi tarafından daha önce de “Müderris Nakşi Şeyhi Hacı Memiş Efendi” kitapçığı hazırlatılmıştı.

Bölgenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde inceleyen Tutal, ihtiyaç olan gerekli çalışmaların talimatını vererek daha güzel bir mahalle olması için çalışıldığını ifade etti. Uzak yakın her mahallenin Seydişehir’in bir parçası olduğunu dile getiren Mehmet Tutal, eski köy ve kasaba; yeni mahallelerin her ay çalışmalarının yakinen yapılacağını söyledi.

Dağlık bir bölgede olan Çavuş Mahallesi sakinlerini ziyaret eden Tutal ve ekibi mahalle sakinleri tarafından memnuiyetle karşılandı. İkramlarda bulunan muhalle sakinleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a talepleri yerinde dinleyerek çözüme kavuşturduğu için teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.