HALİSE GÜNEY ORTAOKULU 2. TÜBİTAK BİLİM FUARINI YAPTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2017 - 11:56, Güncelleme: 24.05.2017 - 11:56
 

HALİSE GÜNEY ORTAOKULU 2. TÜBİTAK BİLİM FUARINI YAPTI

Geçen yıl yapmış olduğu 1. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ile büyük beğeni toplayan ilçemiz okulu bu yılda kaldığı yerden devam ederek Bilim Fuarının ikincisini gerçekleştirdi.

Fuarın açılışına İlçe Emniyet Müdürü Kasım ÖZDEMİR, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı. Proje hakkında kısa bir bilgi vererek selamlama konuşmasını yapan Okul Müdürü Yavuz YEL, ikincisini okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Güleser VAROL’un proje yürütücülüğü  ile gerçekleştirdikleri fuarın ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade etti. YEL, bu yıl okulumuzda 20 projenin sergilendiğini vurgulayarak projenin yapımında 47 öğrencinin ve 7 danışman öğretmenin görev aldığını söyledi. Yavuz YEL’in  konuşmasının ardından öğrenciler konuklara özel gösteriler yaparak misafirlerin beğenilerini topladılar. Kurdele kesilerek TÜBİTAK 4006 Bilim fuarının açılışının gerçekleşmesinden sonra misafirler standtları gezerek projeleri yapan öğrencilerden ve danışman öğretmenlerinden yapmış oldukları bilimsel projeler ile ilgili bilgiler aldılar. İlçemizin tarihi mekanlarından Seyyid Harun Veli  Camii Maketi ise büyük bir beğeni topladı. Büyük emekler sonucu hazırlanmış olan maket ilçe tanıtımının kullanımında büyük bir boşluğu tamamlamaya şimdiden aday hale geldi. Yemek ve çay ikramından sonra misafirler ayrılırken bu etkinliklerin ilçemizde her geçen gün artması konusunda görüşlerini belirttiler, okul müdürü, personeli ve öğrencilere teşekkür ettiler.  
Geçen yıl yapmış olduğu 1. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ile büyük beğeni toplayan ilçemiz okulu bu yılda kaldığı yerden devam ederek Bilim Fuarının ikincisini gerçekleştirdi.

Fuarın açılışına İlçe Emniyet Müdürü Kasım ÖZDEMİR, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Proje hakkında kısa bir bilgi vererek selamlama konuşmasını yapan Okul Müdürü Yavuz YEL, ikincisini okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Güleser VAROL’un proje yürütücülüğü  ile gerçekleştirdikleri fuarın ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade etti. YEL, bu yıl okulumuzda 20 projenin sergilendiğini vurgulayarak projenin yapımında 47 öğrencinin ve 7 danışman öğretmenin görev aldığını söyledi.

Yavuz YEL’in  konuşmasının ardından öğrenciler konuklara özel gösteriler yaparak misafirlerin beğenilerini topladılar.

Kurdele kesilerek TÜBİTAK 4006 Bilim fuarının açılışının gerçekleşmesinden sonra misafirler standtları gezerek projeleri yapan öğrencilerden ve danışman öğretmenlerinden yapmış oldukları bilimsel projeler ile ilgili bilgiler aldılar.

İlçemizin tarihi mekanlarından Seyyid Harun Veli  Camii Maketi ise büyük bir beğeni topladı. Büyük emekler sonucu hazırlanmış olan maket ilçe tanıtımının kullanımında büyük bir boşluğu tamamlamaya şimdiden aday hale geldi.

Yemek ve çay ikramından sonra misafirler ayrılırken bu etkinliklerin ilçemizde her geçen gün artması konusunda görüşlerini belirttiler, okul müdürü, personeli ve öğrencilere teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.