HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MACARİSTAN BÜYÜK ELÇİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2021 - 12:37, Güncelleme: 26.10.2021 - 12:37
 

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MACARİSTAN BÜYÜK ELÇİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Seydişehir Halk  Eğitim Merkezi Müdürü ve öğretmenleri "Daha Az Atık! Daha Sürdürülebilir Yarınlar!" projesi kapsamında Macaristan Türk Büyükelçiliğini ziyaret ettiler.

Konuyla ilgili bilgi veren Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli: “Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Avrupa Birliği Erasmus+ Ka 104 Programı "Daha Az Atık! Daha Sürdürülebilir Yarınlar!" projesi kapsamında Macaristan/ Budapeşte’de gerçekleştirdiği kurs faaliyetleri çerçevesinde proje katılımcıları olarak benimle birlikte Serap Caymaz, Mehmet Borazan, Süleyman Deniz, Fatih Borazan, ve Derya Doğan ile Macaristan Büyükelçiliğimizi ziyaret ettik. Macaristan Türk Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Sayın Hilal KAYA Hanımefendiye proje ve kurs süreci hakkında bilgiler verdik” dedi.   Haber: Esra Mağatur
Seydişehir Halk  Eğitim Merkezi Müdürü ve öğretmenleri "Daha Az Atık! Daha Sürdürülebilir Yarınlar!" projesi kapsamında Macaristan Türk Büyükelçiliğini ziyaret ettiler.

Konuyla ilgili bilgi veren Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli:

“Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Avrupa Birliği Erasmus+ Ka 104 Programı "Daha Az Atık! Daha Sürdürülebilir Yarınlar!" projesi kapsamında Macaristan/ Budapeşte’de gerçekleştirdiği kurs faaliyetleri çerçevesinde proje katılımcıları olarak benimle birlikte Serap Caymaz, Mehmet Borazan, Süleyman Deniz, Fatih Borazan, ve Derya Doğan ile Macaristan Büyükelçiliğimizi ziyaret ettik.

Macaristan Türk Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Sayın Hilal KAYA Hanımefendiye proje ve kurs süreci hakkında bilgiler verdik” dedi.

 

Haber: Esra Mağatur

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.