Hastaneye 2 doktor atandı, Genel Cerrah yine yok…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.03.2023 - 17:37, Güncelleme: 01.03.2023 - 17:37
 

Hastaneye 2 doktor atandı, Genel Cerrah yine yok…

Seydişehir Devlet Hastanesi'ne bir Dahiliye Uzmanı bir Kadın Doğum Uzmanı doktor atandı.

Sağlık Bakanlığınca 109. Dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kurasında belirlenen Dahiliye Uzmanı ve Kadın Doğum uzmanı ataması yapılarak yakın zamanda Seydişehir Devlet Hastanesinde göreve başlayacakları öğrenildi. Devlet Hastanesinin en önemli uzman doktor eksiği olan genel cerrah uzmanı kadro atama belirlenmesinde bulunmaması dikkat çekti. Şu anda Seydişehir Devlet Hastanesinde Genel cerrah eksikliğinin, hafta içinde bu açığın Konya’dan görevlendirilen uzman doktorlarla karşılandığı ve hafta sonları hastanede genel cerrah uzmanının bulunmadığı öğrenildi.
Seydişehir Devlet Hastanesi'ne bir Dahiliye Uzmanı bir Kadın Doğum Uzmanı doktor atandı.

Sağlık Bakanlığınca 109. Dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kurasında belirlenen Dahiliye Uzmanı ve Kadın Doğum uzmanı ataması yapılarak yakın zamanda Seydişehir Devlet Hastanesinde göreve başlayacakları öğrenildi.

Devlet Hastanesinin en önemli uzman doktor eksiği olan genel cerrah uzmanı kadro atama belirlenmesinde bulunmaması dikkat çekti.

Şu anda Seydişehir Devlet Hastanesinde Genel cerrah eksikliğinin, hafta içinde bu açığın Konya’dan görevlendirilen uzman doktorlarla karşılandığı ve hafta sonları hastanede genel cerrah uzmanının bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.