HAYIRLI OLSUN

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.04.2022 - 14:04, Güncelleme: 14.04.2022 - 14:04
 

HAYIRLI OLSUN

Çevre yolu, bugün faaliyete geçen Ekerland Yöresel Market ve Köfteci Yusuf ile daha da hareketleniyor.

14 Nisan Perşembe (bugün) açılan Ekerland Yöresel Market ve Köfteci Yusuf ile bayramdan sonra açılacak olan Belediye fırını ve butik dükkanlarıyla artık çevre yolunda ki işletmeler ilçe ekonomisine katkının yanı sıra tanıtımında büyük bir rol oynayacak. Güzel bir mekanda faaliyete başlayan Ekerland Yöresel Market ve Köfteci Yusuf’ta Seydişehirliler ve yolcular; yöresel markette leblebi, taş değirmende tahin, şarküteri vb. ilçe yöresine ait ürünlerin yanı sıra Türkiye’nin tanınmış zinciri Köfteci Yusuf ve Hesaplı Kasap’la köftenin yanı sıra döner ve pirzola gibi et ürünleriyle müşterilerin hizmetine sunuluyor. Toroslar Gazetesi olarak bu tür işletmelerin açılmasından memnun kaldığımızı belirtir, ilçemize ve Ekerland ailesine hayırlı olmasını dileriz.
Çevre yolu, bugün faaliyete geçen Ekerland Yöresel Market ve Köfteci Yusuf ile daha da hareketleniyor.

14 Nisan Perşembe (bugün) açılan Ekerland Yöresel Market ve Köfteci Yusuf ile bayramdan sonra açılacak olan Belediye fırını ve butik dükkanlarıyla artık çevre yolunda ki işletmeler ilçe ekonomisine katkının yanı sıra tanıtımında büyük bir rol oynayacak.

Güzel bir mekanda faaliyete başlayan Ekerland Yöresel Market ve Köfteci Yusuf’ta Seydişehirliler ve yolcular; yöresel markette leblebi, taş değirmende tahin, şarküteri vb. ilçe yöresine ait ürünlerin yanı sıra Türkiye’nin tanınmış zinciri Köfteci Yusuf ve Hesaplı Kasap’la köftenin yanı sıra döner ve pirzola gibi et ürünleriyle müşterilerin hizmetine sunuluyor.

Toroslar Gazetesi olarak bu tür işletmelerin açılmasından memnun kaldığımızı belirtir, ilçemize ve Ekerland ailesine hayırlı olmasını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.