HEMŞEHRİMİZ GÖÇ BALIKESİRSPOR’U ÇALIŞTIRACAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2020 - 11:55, Güncelleme: 07.02.2020 - 11:55
 

HEMŞEHRİMİZ GÖÇ BALIKESİRSPOR’U ÇALIŞTIRACAK

Seydişehir’in yetiştirdiği antrenörlerden Cevdet Göç, Balıkesirspor ile anlaştı.

Gençlik yıllarında Etibank SAS’ta futbol oynayan ve ülkemizin bir çok önde gelen kulübünde teknik adam olarak çalışan hemşehrimiz Cevdet Göç, son olarak Yusuf Şimşek ile beraber Afyonspor’u, daha önce de Hüseyin Kaplar ile Alanyaspor’u çalıştırmıştı. Antalya’da yaşayan ve antrenörlüğe bir süre ara veren şehrimizin gururu Cevdet Göç’ün, şimdi de Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile birlikte TFF 1. lig temsilcilerinden Balıkesirspor ile anlaşma yaptığı öğrenildi. Toroslar Gazetesi olarak Hemşehrimiz Cevdet Göç’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Seydişehir’in yetiştirdiği antrenörlerden Cevdet Göç, Balıkesirspor ile anlaştı.

Gençlik yıllarında Etibank SAS’ta futbol oynayan ve ülkemizin bir çok önde gelen kulübünde teknik adam olarak çalışan hemşehrimiz Cevdet Göç, son olarak Yusuf Şimşek ile beraber Afyonspor’u, daha önce de Hüseyin Kaplar ile Alanyaspor’u çalıştırmıştı.

Antalya’da yaşayan ve antrenörlüğe bir süre ara veren şehrimizin gururu Cevdet Göç’ün, şimdi de Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile birlikte TFF 1. lig temsilcilerinden Balıkesirspor ile anlaşma yaptığı öğrenildi.

Toroslar Gazetesi olarak Hemşehrimiz Cevdet Göç’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.