HIRSIZLAR TRAKTÖRLERE DADANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2017 - 06:18, Güncelleme: 20.07.2017 - 06:18
 

HIRSIZLAR TRAKTÖRLERE DADANDI

HIRSIZLAR TRAKTÖRLERE DADANDI

Son günlerde hırsızlar traktör römoğu ve traktörden mazot çalma gibi hırsızlık vakalarında artış görülüyor. Geçtiğimiz hafta gevrekli mahallesinde iki traktör römoğu, akçalar mahallesinden bir traktörün kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındığı diğer yandan manastır mahallesinde ev önünde bulunan bazı traktörlerin gece yarısı mazotlarının çalındığı öğrenildi. Polis Olayla ilgili soruşturma başlattı. 
HIRSIZLAR TRAKTÖRLERE DADANDI

Son günlerde hırsızlar traktör römoğu ve traktörden mazot çalma gibi hırsızlık vakalarında artış görülüyor.

Geçtiğimiz hafta gevrekli mahallesinde iki traktör römoğu, akçalar mahallesinden bir traktörün kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındığı diğer yandan manastır mahallesinde ev önünde bulunan bazı traktörlerin gece yarısı mazotlarının çalındığı öğrenildi.

Polis Olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.