HÜKÜMET KONAĞI ÇEVRESİ DÜZENLENİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2017 - 02:02, Güncelleme: 15.05.2017 - 02:02
 

HÜKÜMET KONAĞI ÇEVRESİ DÜZENLENİYOR

Seydişehir Hükümet Konağı ve bahçesinde Seydişehir Belediyesi tarafından peyzaj ve düzenleme çalışması başlatıldı.

Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın birlikte başlattığı çalışmalar kapsamında hükümet konağı çevresinde bulunan bahçe duvarlarının kaldırılarak peyzaj ve çevre çalışması kararı alındı. Yıllardır çevresi duvarlarla kapalı olan Hükümet Konağının şeffaf bir görünüme kavuşturulması amacı ile bahçe düzenlemesi peyzaj çalışmalarının başlatıldığı bildirildi. İki hafta içerisinde düzenleme yapılarak peyzaj çalışması son bulacaktır.
Seydişehir Hükümet Konağı ve bahçesinde Seydişehir Belediyesi tarafından peyzaj ve düzenleme çalışması başlatıldı.

Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın birlikte başlattığı çalışmalar kapsamında hükümet konağı çevresinde bulunan bahçe duvarlarının kaldırılarak peyzaj ve çevre çalışması kararı alındı.

Yıllardır çevresi duvarlarla kapalı olan Hükümet Konağının şeffaf bir görünüme kavuşturulması amacı ile bahçe düzenlemesi peyzaj çalışmalarının başlatıldığı bildirildi.

İki hafta içerisinde düzenleme yapılarak peyzaj çalışması son bulacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.