‘HUZURLU İLÇEM VE GÜVENLİ ELLER’ TOPLANTISI YAPILDI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.05.2022 - 13:56, Güncelleme: 27.05.2022 - 13:56
 

‘HUZURLU İLÇEM VE GÜVENLİ ELLER’ TOPLANTISI YAPILDI

Seydişehir Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu ‘Huzurlu İlçem ve Güvenli Eller’ projesi toplantısı Müftülük toplantı salonunda gerçekleşti.

Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Emniyet Müdürlüğü Ünite Amirleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Apartman-Site Yöneticilerinin katıldığı toplantıda ilçemizde yaşanan trafik sorunu ve cezaları, dolandırıcılık ve hırsızlık konularında istatistik bilgi sunumu yapılarak toplantıya katılanların görüşleri alındı. Kaymakamlığın yanı sıra Seydişehir Belediyesi, Seydişehir Cumhuriyet Savcılığı, İlçe Müftülüğü, kamu kurum ve STK, Muhtarlar ve apartman-site yöneticilerinin paydaş olduğu ‘Huzurlu İlçem ve Güvenli Eller’ projesi kapsamında bilgilendirme toplantılarının devam edeceği ve konuyla ilgili basılan el broşürlerinin birebir 3000 ve toplamda 6000 kişiye ulaşılmasının hedeflendiği bildirildi. Toplantıda dolandırıcılık ve hırsızlığa karşı katılımcılar uyarılarak şüpheli şahıs ve araçların 112 ye bildirilmesi istendi.  
Seydişehir Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu ‘Huzurlu İlçem ve Güvenli Eller’ projesi toplantısı Müftülük toplantı salonunda gerçekleşti.

Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Emniyet Müdürlüğü Ünite Amirleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Apartman-Site Yöneticilerinin katıldığı toplantıda ilçemizde yaşanan trafik sorunu ve cezaları, dolandırıcılık ve hırsızlık konularında istatistik bilgi sunumu yapılarak toplantıya katılanların görüşleri alındı.

Kaymakamlığın yanı sıra Seydişehir Belediyesi, Seydişehir Cumhuriyet Savcılığı, İlçe Müftülüğü, kamu kurum ve STK, Muhtarlar ve apartman-site yöneticilerinin paydaş olduğu ‘Huzurlu İlçem ve Güvenli Eller’ projesi kapsamında bilgilendirme toplantılarının devam edeceği ve konuyla ilgili basılan el broşürlerinin birebir 3000 ve toplamda 6000 kişiye ulaşılmasının hedeflendiği bildirildi.

Toplantıda dolandırıcılık ve hırsızlığa karşı katılımcılar uyarılarak şüpheli şahıs ve araçların 112 ye bildirilmesi istendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.