İHALEYE ÇIKACAK YENİ HÜKÜMET KONAĞININ VİDEOSU

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.03.2022 - 15:56, Güncelleme: 22.03.2022 - 15:56
 

İHALEYE ÇIKACAK YENİ HÜKÜMET KONAĞININ VİDEOSU

Yeni Hükümet Konağı ihaleye çıkıyor.

Konya Valiliği Yatırım izleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarılacak yeni Hükümet Binası, eski Meteoroloji alanına yapılacak. 04.04.2022 tarihinde ihalesi yapılacak olan yeni Hükümet Binası yer tesliminden itibaren 330 iş gününde bitirilecek. Betonarme kargas, bodrum ve zemin kat üzerine iki kat yapılacak olan yeni Hükümet Konağı bitirilince eski Hükümet Konağının ne yapılacağı merak ediliyor? Geçtiğimiz günlerde Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ankara’ya giderek yeni Hükümet Binasının çalışmaları hakkında takipte bulunmuşlardı. İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığının ilgili yazısıyla Konya Valiliği tarafından yapılacak modern Hükümet Konağı Kaymakamlık hizmetlerinin daha rahat verilmesini sağlayacak      
Yeni Hükümet Konağı ihaleye çıkıyor.

Konya Valiliği Yatırım izleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarılacak yeni Hükümet Binası, eski Meteoroloji alanına yapılacak.

04.04.2022 tarihinde ihalesi yapılacak olan yeni Hükümet Binası yer tesliminden itibaren 330 iş gününde bitirilecek.

Betonarme kargas, bodrum ve zemin kat üzerine iki kat yapılacak olan yeni Hükümet Konağı bitirilince eski Hükümet Konağının ne yapılacağı merak ediliyor?

Geçtiğimiz günlerde Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ankara’ya giderek yeni Hükümet Binasının çalışmaları hakkında takipte bulunmuşlardı.

İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığının ilgili yazısıyla Konya Valiliği tarafından yapılacak modern Hükümet Konağı Kaymakamlık hizmetlerinin daha rahat verilmesini sağlayacak

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.