İHH Seydişehir Temsilciliği ‘’Kanayan İslam Coğrafyaları Filistin’’ konulu konferans düzenledi

Türkiye 01.03.2024 - 16:56, Güncelleme: 01.03.2024 - 16:56
 

İHH Seydişehir Temsilciliği ‘’Kanayan İslam Coğrafyaları Filistin’’ konulu konferans düzenledi

İHH Seydişehir Temsilciliği ‘’Kanayan İslam Coğrafyaları Filistin’’ konulu konferans düzenled

  Seydişehir Belediye Düğün Salonundaki konferansı konuşmacı olarak tanınmış tefsir hocalarından Prof.Dr.Ali Akpınar katıldı.    Programın açılış konuşmasını yapan İHH Seydişehir Temsilcisi Ali Demirer ‘’İHH nın kuruluş amacı ve yapısı hakkında bilgi verdikten sonra Dünyadaki mazlum Müslümanlara siz hayırseverlerin desteği ile yardım ulaştırıyoruz şu an da da gündemde Gazze li Müslümanlara yardım ulaştırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, yardımlarımız yanı sıra dualarımızı da eksik etmiyoruz. İnşaallah bu yardımlarımız sürekliliğini devam ettirir.’’ dedi. Konuşmacı Ali Akpınar ise ‘’Filistin’in islam tarihindeki yerini açıkladıktan sonra  şimdiki Kıblemiz Kabe nasıl önemli ise Mescit-i Aksa da öyle önemlidir, İslam ümmetinin bu kutsal mekanlara sahip çıkması asli bir görevidir. Ülkemiz ekonomik sıralamalar da pek yukarı da olmasa da hayırsever ülkeler arasında üçüncü sıradadır. Gerekli yardımlar yapılıyor ama önemli olan bu yardımları devamlılığıdır. Boykot yapılacaksa da tavizsiz yapılmalıdır. Aynı dua da yardım kadar önemlidir, duaları da unumamak  gerekir.’ ’dedi  
İHH Seydişehir Temsilciliği ‘’Kanayan İslam Coğrafyaları Filistin’’ konulu konferans düzenled

 

Seydişehir Belediye Düğün Salonundaki konferansı konuşmacı olarak tanınmış tefsir hocalarından Prof.Dr.Ali Akpınar katıldı.

 

 Programın açılış konuşmasını yapan İHH Seydişehir Temsilcisi Ali Demirer ‘’İHH nın kuruluş amacı ve yapısı hakkında bilgi verdikten sonra Dünyadaki mazlum Müslümanlara siz hayırseverlerin desteği ile yardım ulaştırıyoruz şu an da da gündemde Gazze li Müslümanlara yardım ulaştırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, yardımlarımız yanı sıra dualarımızı da eksik etmiyoruz. İnşaallah bu yardımlarımız sürekliliğini devam ettirir.’’ dedi.

Konuşmacı Ali Akpınar ise ‘’Filistin’in islam tarihindeki yerini açıkladıktan sonra  şimdiki Kıblemiz Kabe nasıl önemli ise Mescit-i Aksa da öyle önemlidir, İslam ümmetinin bu kutsal mekanlara sahip çıkması asli bir görevidir. Ülkemiz ekonomik sıralamalar da pek yukarı da olmasa da hayırsever ülkeler arasında üçüncü sıradadır. Gerekli yardımlar yapılıyor ama önemli olan bu yardımları devamlılığıdır. Boykot yapılacaksa da tavizsiz yapılmalıdır. Aynı dua da yardım kadar önemlidir, duaları da unumamak  gerekir.’ ’dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.