İLÇE BAŞKANI KONURER EKREM CENGİZ?E TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2016 - 11:24, Güncelleme: 25.02.2016 - 11:24
 

İLÇE BAŞKANI KONURER EKREM CENGİZ?E TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve beraberindeki heyet Eti Alüminyum fabrikasını ziyaret ederek yönetim kurulu başkanı Ekrem Cengiz?le bir süre görüştü.

Türkiye’nin tek Alüminyum üretim tesisine sahip olan Seydişehir’in Alüminyum alanındaki konumunun çok önemli olduğunu ifade eden Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer; “Cengiz Holding fabrikaya yaptığı yeni yatırımlarla işletmeyi yıllara meydan okuyan hantal yapısından kurtararak yeni bir fabrika haline getirmiş ve halende getirmeye devam etmektedir.” dedi. Cengiz Holdingin bir taraftan fabrikanın modernizasyon çalışmalarını yaparken, diğer taraftan da Seydişehir’in büyümesi ve gelişmesine yardımcı olacak hizmetlerin yapılmasına vesile olduğunu kaydeden Konurer; “Seydişehir’in kalkınması adına hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan başta Cengiz Holding yönetim kurulu başkanı Mehmet Cengiz Bey olmak üzere Cengiz ailesinin tüm fertlerine teşekkür ediyorum. Kendilerinden diğer bir isteğimde gerekli şartların sağlanması halinde ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sağlayacağına inandığımız Savunma sanayisi alanında yatırım yapmalarıdır.” şeklide konuştu. Ak parti Seydişehir İlçe teşkilatının yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eti Alüminyum A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Cengiz; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Seydişehir’in yararına olacağına inandığımız her konuda yardımcı olmaya hazırız. Özellikle arzumuz bölge insanının bize destek olmaya devam etmesidir. Halkla el ele verdiğimiz takdirde Allah’ın iziyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur.” dedi.  Seydişehir’e Savunma sanayisi alanında yatırım yapılması noktasında bürokratik şartların sağlanması halinde kendilerine bu yönde gelebilecek her türlü talebe açık olduklarını ve üzerlerine düşen her vazifede taşın altına ellerini sokmaktan kaçınmayacaklarını ifade eden Cengiz, gerek ham madde açısından gerekse işletmenin kurulması açısından gerekli desteği sağlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.   Ziyaretin sonunda Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Eti Alüminyum A.Ş yönetim kurulu başkanı Ekrem Cengiz’e Seyid Harun Veli Camii tablosu hediye etti.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve beraberindeki heyet Eti Alüminyum fabrikasını ziyaret ederek yönetim kurulu başkanı Ekrem Cengiz?le bir süre görüştü.

Türkiye’nin tek Alüminyum üretim tesisine sahip olan Seydişehir’in Alüminyum alanındaki konumunun çok önemli olduğunu ifade eden Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer; “Cengiz Holding fabrikaya yaptığı yeni yatırımlarla işletmeyi yıllara meydan okuyan hantal yapısından kurtararak yeni bir fabrika haline getirmiş ve halende getirmeye devam etmektedir.” dedi.

Cengiz Holdingin bir taraftan fabrikanın modernizasyon çalışmalarını yaparken, diğer taraftan da Seydişehir’in büyümesi ve gelişmesine yardımcı olacak hizmetlerin yapılmasına vesile olduğunu kaydeden Konurer; “Seydişehir’in kalkınması adına hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan başta Cengiz Holding yönetim kurulu başkanı Mehmet Cengiz Bey olmak üzere Cengiz ailesinin tüm fertlerine teşekkür ediyorum. Kendilerinden diğer bir isteğimde gerekli şartların sağlanması halinde ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sağlayacağına inandığımız Savunma sanayisi alanında yatırım yapmalarıdır.” şeklide konuştu.

Ak parti Seydişehir İlçe teşkilatının yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eti Alüminyum A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Cengiz; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Seydişehir’in yararına olacağına inandığımız her konuda yardımcı olmaya hazırız. Özellikle arzumuz bölge insanının bize destek olmaya devam etmesidir. Halkla el ele verdiğimiz takdirde Allah’ın iziyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur.” dedi.

 Seydişehir’e Savunma sanayisi alanında yatırım yapılması noktasında bürokratik şartların sağlanması halinde kendilerine bu yönde gelebilecek her türlü talebe açık olduklarını ve üzerlerine düşen her vazifede taşın altına ellerini sokmaktan kaçınmayacaklarını ifade eden Cengiz, gerek ham madde açısından gerekse işletmenin kurulması açısından gerekli desteği sağlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.  

Ziyaretin sonunda Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Eti Alüminyum A.Ş yönetim kurulu başkanı Ekrem Cengiz’e Seyid Harun Veli Camii tablosu hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.