İLÇE EMNİYETİNDEN İKİ SEVİNDİRİCİ HABER, BİR UYARI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2017 - 01:44, Güncelleme: 10.03.2017 - 01:44
 

İLÇE EMNİYETİNDEN İKİ SEVİNDİRİCİ HABER, BİR UYARI

İlçe emniyet müdürlüğü tarafından suçluları yakalamada büyük kolaylık sağlayarak kent güvenlik yönetim sistemi (KGYS) kurma çalışmalarına başlandı ve uyuşturucu ile mücadelede polisin işini kolaylaştırmak için narkotik köpek alındı.

Diğer yandan emniyet müdürlüğü ana caddelerde park etme, duraklama, indirme ve bindirme yasağı getirdi. Önce vatandaşlar uyarılacak sonra kural ihlali yapanlar cezalandırılacak. ASELSAN tarafından kurma çalışmaları başlatılan kent güvenlik yönetim sistemi ile başta ilçenin tüm girişlerine konulmak üzere 20 tane sabit kamera, 4 tane de hareketli kamera konulacak. Bu sitem iki ay içerisinde hizmete sunulacak. İlçe emniyetine kazandırılan Mayk isimli narkotik köpek ile uyuşturucu kaçakçılarına da göz açtırılmayacağı bildirildi. Atatürk, Hürriyet caddeleri ve Seyit Harun Bulvarında trafik aksamalarını önlemek için görevli trafik polislerinin sayısının artırılacağı da edinilen bilgilen arasında. İLÇEMİZE KENT GÜVENLİK SİSTEMİ KAZANDIRILIYOR Konu ile ilgili bilgi veren ilçe emniyet müdür vekili Baş komiser Kasım Özdemir; “ASELSAN firması tarafından kurulması başlanan KGYS sistemi mobil kamera sisteminin daha düzenlenmiş hali. Kurulacak bu sistem bizlere suçluları yakalamamızda son derece yardımcı olacak. Ayrıca bu sistemle yasal olarak işlenen suçlarda delil olarak da geçerli olacak” dedi. İlçe emniyet müdür vekili Özdemir, İçişleri Bakanlığı tarafından yaptırılan Kent Güvenlik Yönetim sisteminin iki ay gibi kısa bir süre içerisinde bitirileceğini 4 personelin görev yapacağı izleme odasının Eylül ayında hizmete girmesi planlanan yeni emniyet binasında bulunacağını bildirildi. İlçemize 20 sabit, 4 hareketli kurulacak kameralar başta Konya, Manavgat, Bozkır ve Beyşehir istikamet girişlerine yerleştirileceği ve bu noktalara plaka tanıma sistemi uygulaması getirileceği böylece ilçemizin tüm giriş ve çıkışlarının kontrol altına alınacağı da belirtildi. NARKOTİK KÖPEK MAYK UYUŞTURUCULARA GÖZ AÇTIRMAYACAK İstanbul narkotik tim komutanlığında görev yapan bir köpeğin yavrusu olan 19.11.2016 doğumlu Mayk isimli köpeğin ilçe emniyetimizde bulunan  tek narkotik köpek olduğunu söyleyen müdür vekili Kasım Özdemir, asil bir köpeğin yavrusu olan Mayk henüz 4 aylık. Bu köpeğin eğitimi için özel bakıcımız var. Narkotik köpek Mayk sayesinde uyuşturucu tacirlerini  yakalamamızda büyük kolaylık sağlayacak” dedi. ANA CADDELERDE TRAFİĞİ KOLAYLAŞTIRACAK ÖNLEMLER ALINIYOR Atatürk, Hürriyet caddesi ve Seyit Harun bulvarında park etme, duraklama, bindirme ve indirme yasağı için önce uyarıcı levhaların konulup daha sonra vatandaşlar uyarıldıktan sonra kural ihlali yapanlar hakkında ceza-i işlemlerin başlatılacağı bildiren ilçe emniyet müdür vekili Kasım Özdemir, “bu ana caddelerde trafiği rahatlatmak için, görevli trafik polis sayımızı artırıyoruz. Bu konuda ki çalışmalarımız tavizsiz yürütülecektir. Şimdiden vatandaşlarımızı uyarıyoruz” dedi.            
İlçe emniyet müdürlüğü tarafından suçluları yakalamada büyük kolaylık sağlayarak kent güvenlik yönetim sistemi (KGYS) kurma çalışmalarına başlandı ve uyuşturucu ile mücadelede polisin işini kolaylaştırmak için narkotik köpek alındı.

Diğer yandan emniyet müdürlüğü ana caddelerde park etme, duraklama, indirme ve bindirme yasağı getirdi. Önce vatandaşlar uyarılacak sonra kural ihlali yapanlar cezalandırılacak.

ASELSAN tarafından kurma çalışmaları başlatılan kent güvenlik yönetim sistemi ile başta ilçenin tüm girişlerine konulmak üzere 20 tane sabit kamera, 4 tane de hareketli kamera konulacak. Bu sitem iki ay içerisinde hizmete sunulacak.

İlçe emniyetine kazandırılan Mayk isimli narkotik köpek ile uyuşturucu kaçakçılarına da göz açtırılmayacağı bildirildi.

Atatürk, Hürriyet caddeleri ve Seyit Harun Bulvarında trafik aksamalarını önlemek için görevli trafik polislerinin sayısının artırılacağı da edinilen bilgilen arasında.

İLÇEMİZE KENT GÜVENLİK SİSTEMİ KAZANDIRILIYOR

Konu ile ilgili bilgi veren ilçe emniyet müdür vekili Baş komiser Kasım Özdemir; “ASELSAN firması tarafından kurulması başlanan KGYS sistemi mobil kamera sisteminin daha düzenlenmiş hali. Kurulacak bu sistem bizlere suçluları yakalamamızda son derece yardımcı olacak. Ayrıca bu sistemle yasal olarak işlenen suçlarda delil olarak da geçerli olacak” dedi.

İlçe emniyet müdür vekili Özdemir, İçişleri Bakanlığı tarafından yaptırılan Kent Güvenlik Yönetim sisteminin iki ay gibi kısa bir süre içerisinde bitirileceğini 4 personelin görev yapacağı izleme odasının Eylül ayında hizmete girmesi planlanan yeni emniyet binasında bulunacağını bildirildi.

İlçemize 20 sabit, 4 hareketli kurulacak kameralar başta Konya, Manavgat, Bozkır ve Beyşehir istikamet girişlerine yerleştirileceği ve bu noktalara plaka tanıma sistemi uygulaması getirileceği böylece ilçemizin tüm giriş ve çıkışlarının kontrol altına alınacağı da belirtildi.

NARKOTİK KÖPEK MAYK UYUŞTURUCULARA GÖZ AÇTIRMAYACAK

İstanbul narkotik tim komutanlığında görev yapan bir köpeğin yavrusu olan 19.11.2016 doğumlu Mayk isimli köpeğin ilçe emniyetimizde bulunan  tek narkotik köpek olduğunu söyleyen müdür vekili Kasım Özdemir, asil bir köpeğin yavrusu olan Mayk henüz 4 aylık. Bu köpeğin eğitimi için özel bakıcımız var. Narkotik köpek Mayk sayesinde uyuşturucu tacirlerini  yakalamamızda büyük kolaylık sağlayacak” dedi.

ANA CADDELERDE TRAFİĞİ KOLAYLAŞTIRACAK ÖNLEMLER ALINIYOR

Atatürk, Hürriyet caddesi ve Seyit Harun bulvarında park etme, duraklama, bindirme ve indirme yasağı için önce uyarıcı levhaların konulup daha sonra vatandaşlar uyarıldıktan sonra kural ihlali yapanlar hakkında ceza-i işlemlerin başlatılacağı bildiren ilçe emniyet müdür vekili Kasım Özdemir, “bu ana caddelerde trafiği rahatlatmak için, görevli trafik polis sayımızı artırıyoruz. Bu konuda ki çalışmalarımız tavizsiz yürütülecektir. Şimdiden vatandaşlarımızı uyarıyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.