İLÇE MİLLİ EĞİTİM 5000 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ YEMEK VERECEK

Güncel 17.01.2023 - 14:56, Güncelleme: 17.01.2023 - 15:56
 

İLÇE MİLLİ EĞİTİM 5000 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ YEMEK VERECEK

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci dönemde yaklaşık 5000 öğrenciye ücretsiz yemek verecek.

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencilere hizmet alım yöntemiyle verdiği yemeği kendi bünyesinde verecek. Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve pansiyonlu okulların yemekhanelerinde hazırlanacak yemekler tüm okullara servis edilecek. İkinci dönem başlaması planlanan yemek dağıtımı öncesi ilgili yöneticilerle biraraya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, “Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştireceğimiz ücretsiz yemek planlama toplantımızı yaptık. Milli Eğitim Bakanlığımızın planlaması doğrultusunda, yaklaşık beş bin öğrencimize yemek vereceğiz. Yemekler, Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile pansiyonlu okullarımızın yemekhanelerinde yapılacak.” dedi.
Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci dönemde yaklaşık 5000 öğrenciye ücretsiz yemek verecek.

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencilere hizmet alım yöntemiyle verdiği yemeği kendi bünyesinde verecek.

Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve pansiyonlu okulların yemekhanelerinde hazırlanacak yemekler tüm okullara servis edilecek.

İkinci dönem başlaması planlanan yemek dağıtımı öncesi ilgili yöneticilerle biraraya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, “Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştireceğimiz ücretsiz yemek planlama toplantımızı yaptık. Milli Eğitim Bakanlığımızın planlaması doğrultusunda, yaklaşık beş bin öğrencimize yemek vereceğiz. Yemekler, Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile pansiyonlu okullarımızın yemekhanelerinde yapılacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.