İlçe Sağlık Müdürlüğünden Maske Uyarısı!

Sağlık 03.02.2022 - 14:28, Güncelleme: 03.02.2022 - 14:28
 

İlçe Sağlık Müdürlüğünden Maske Uyarısı!

Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Seydişehir’de son günlerde vaka sayılarında büyük artış olduğu belirtilerek, vatandaşları özellikle maske kullanmaları konusunda uyardı.

Yılbaşından buyana vaka sayılarının 5 kat arttığı görülen ilçemizde, vatandaşların maske konusundaki duyarsızlığını dile getiren İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer, “Seydişehir’de gelinen nokta itibariyle vaka sayılarında hızlı bir artış görünüyor. Buna rağmen bazı vatandaşların tedbir almada gereken özeni göstermediğini görüyoruz. Tedbirler arasında maske çok önemli. Vatandaşların maske kullanma konusunda gerekli özeni göstermesi gerekir.”   dedi. Vaka sayılarının çokluğunun sağlık çalışanlarının da işini zorlaştırdığını belirten Özer, “Maalesef son günlerde 112 sağlık çalışanlarımızda vaka sayısındaki artışlara müdahale ederken kendileri de rahatsızlanıyor. Bu nedenle personel konusunda da sıkıntı yaşıyoruz” diyerek vatandaşların daha duyarlı olmalarını istedi.  
Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Seydişehir’de son günlerde vaka sayılarında büyük artış olduğu belirtilerek, vatandaşları özellikle maske kullanmaları konusunda uyardı.

Yılbaşından buyana vaka sayılarının 5 kat arttığı görülen ilçemizde, vatandaşların maske konusundaki duyarsızlığını dile getiren İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer, “Seydişehir’de gelinen nokta itibariyle vaka sayılarında hızlı bir artış görünüyor. Buna rağmen bazı vatandaşların tedbir almada gereken özeni göstermediğini görüyoruz. Tedbirler arasında maske çok önemli. Vatandaşların maske kullanma konusunda gerekli özeni göstermesi gerekir.”   dedi.

Vaka sayılarının çokluğunun sağlık çalışanlarının da işini zorlaştırdığını belirten Özer, “Maalesef son günlerde 112 sağlık çalışanlarımızda vaka sayısındaki artışlara müdahale ederken kendileri de rahatsızlanıyor. Bu nedenle personel konusunda da sıkıntı yaşıyoruz” diyerek vatandaşların daha duyarlı olmalarını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.