İLÇEMİZ JUDOCULARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2014 - 11:13, Güncelleme: 23.01.2014 - 11:13
 

İLÇEMİZ JUDOCULARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

Seydişehir Spor Kulübü Judocuları katıldığı Konya seçmelerinde ilk ikiye giren 6 sporcumuz girerek Samsun?da Konya?yı temsil etmeyi hak kazandılar.

Judo federasyon 2014 faaliyet programın da yer alan Gençler Türkiye Judo Şampiyonası   24-26 Ocak 2013 tarihlerin de Samsun’da yapılacak. il seçmelerinde ilk ikiye giren sporcuların katılabildiği Türkiye Şampiyonasına katılacak Konya takımının seçmeleri 19 Ocak 2014 tarihinde Konya Judo salonun da yapıldı. Seydişehir Spor Kulübü Judocuları katıldığı  Konya seçmelerinde ilk ikiye giren 6 sporcumuz girerek Samsun’da Konya’yı temsil etmeyi hak kazandılar. Antrenör Soner Balcı nezaretinde Konya seçmelerine katılan 7 sporcumuzdan 6 sı ilk 2 ye girerek Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmışlardır. Türkiye Judo Şampiyonası Gidecek Sporcular 57 Kg da… Ayşegül YIMAZ Konya da 1. oldu 63 kg da ….Sevilay YILMAZ  Konya da 1. oldu 73 kg da ….Sefa  KÜÇÜK  Konya da 1. oldu                … Bahadır ÇOBAN  Konya da 2. oldu 81 kg da ….Hasan DEĞER   Konya da 1.. oldu 90 kg da …Ahmet BOZTEPE Konya da 2. oldu 60 k da….. Ramazan TEKE  Konya da 3. oldu Seydişehir Spor Klübü yetkilileri Samsun’daki Türkiye Şampiyonasın ilçemizi ve Konya’yı temsil edecek ilçemiz judocularına başarılar diledi.
Seydişehir Spor Kulübü Judocuları katıldığı Konya seçmelerinde ilk ikiye giren 6 sporcumuz girerek Samsun?da Konya?yı temsil etmeyi hak kazandılar.

Judo federasyon 2014 faaliyet programın da yer alan Gençler Türkiye Judo Şampiyonası   24-26 Ocak 2013 tarihlerin de Samsun’da yapılacak.

il seçmelerinde ilk ikiye giren sporcuların katılabildiği Türkiye Şampiyonasına katılacak Konya takımının seçmeleri 19 Ocak 2014 tarihinde Konya Judo salonun da yapıldı.

Seydişehir Spor Kulübü Judocuları katıldığı  Konya seçmelerinde ilk ikiye giren 6 sporcumuz girerek Samsun’da Konya’yı temsil etmeyi hak kazandılar.

Antrenör Soner Balcı nezaretinde Konya seçmelerine katılan 7 sporcumuzdan 6 sı ilk 2 ye girerek Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmışlardır.

Türkiye Judo Şampiyonası Gidecek Sporcular

57 Kg da… Ayşegül YIMAZ Konya da 1. oldu

63 kg da ….Sevilay YILMAZ  Konya da 1. oldu

73 kg da ….Sefa  KÜÇÜK  Konya da 1. oldu

               … Bahadır ÇOBAN  Konya da 2. oldu

81 kg da ….Hasan DEĞER   Konya da 1.. oldu

90 kg da …Ahmet BOZTEPE Konya da 2. oldu

60 k da….. Ramazan TEKE  Konya da 3. oldu

Seydişehir Spor Klübü yetkilileri Samsun’daki Türkiye Şampiyonasın ilçemizi ve Konya’yı temsil edecek ilçemiz judocularına başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.