İLÇEMİZDE İLK ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU AÇILDI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.11.2022 - 14:32, Güncelleme: 24.11.2022 - 14:59
 

İLÇEMİZDE İLK ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU AÇILDI

Seydişehir’de ilk elektrikli araç şarj istasyonu faaliyete girdi.

İlçemize ve bölgeye hizmet edecek ilk şarj istasyonu turizm ve günübirlik dinlenme tesisleri Tınaztepe Mağaralarında hizmete girdi. Yakıt girdilerinin artması üzerine ve elektrikli araçlara artan rağbet elektrikli şarj istasyonlarını zaruret hale getirdi. Konuyla ilgili görüştüğümüz işletme sahibi Hasan Çelmeli: “Elektrikli araçlar artık yaygınlaşmaya başladı. Antalya güzergahında seyreden elektrikli araçların mağduriyetini gidermek için mağara tesislerimizde şarj istasyonumuz faaliyete geçirdik. Şuanda 2 pompa olarak hizmet vermekteyiz. İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.  
Seydişehir’de ilk elektrikli araç şarj istasyonu faaliyete girdi.

İlçemize ve bölgeye hizmet edecek ilk şarj istasyonu turizm ve günübirlik dinlenme tesisleri Tınaztepe Mağaralarında hizmete girdi.

Yakıt girdilerinin artması üzerine ve elektrikli araçlara artan rağbet elektrikli şarj istasyonlarını zaruret hale getirdi.

Konuyla ilgili görüştüğümüz işletme sahibi Hasan Çelmeli: “Elektrikli araçlar artık yaygınlaşmaya başladı. Antalya güzergahında seyreden elektrikli araçların mağduriyetini gidermek için mağara tesislerimizde şarj istasyonumuz faaliyete geçirdik. Şuanda 2 pompa olarak hizmet vermekteyiz. İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.