İlçemize deprem bölgesinden 452 kişi geldi

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.02.2023 - 21:48, Güncelleme: 11.02.2023 - 21:48
 

İlçemize deprem bölgesinden 452 kişi geldi

İlçemize deprem bölgesinden 452 kişi geldi

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Derem bölgesinden şuana kadar 452 kişi kendi imkanları ile gelerek kredi yurtlar kurumuna ve bazı gönüllü ailelerin yanına yerleştirildi.
İlçemize deprem bölgesinden 452 kişi geldi

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

Derem bölgesinden şuana kadar 452 kişi kendi imkanları ile gelerek kredi yurtlar kurumuna ve bazı gönüllü ailelerin yanına yerleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.