İLÇEMİZE KELOĞLAN MASALLARI MÜZİKALİ GELDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2019 - 02:10, Güncelleme: 24.10.2019 - 02:10
 

İLÇEMİZE KELOĞLAN MASALLARI MÜZİKALİ GELDİ

Merkez İlkokulu öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlamak için ilçemize Keloğlan Masalları Müzikalini getirtti.

Öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak isteyen Merkez İlkokulu TRT Çocuk Lisanslı Keloğlan Masalları Müzikalini ilçemize getirerek çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Geçtiğimiz yıllarda Elif’in Düşleri, Limon ile Zeytin ve Keloğlan Masalları Müzikallerini de getiren Merkez İlkokulu’nun Müdürü Yasin Öşekçi; “Bu tür faaliyetler eğitimin bir parçası. Bu kapsamda etkinliklere devam edeceğiz.  Çocukların hoşça vakit geçirmeleri beni oldukça mutlu etti.” dedi.
Merkez İlkokulu öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlamak için ilçemize Keloğlan Masalları Müzikalini getirtti.

Öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak isteyen Merkez İlkokulu TRT Çocuk Lisanslı Keloğlan Masalları Müzikalini ilçemize getirerek çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Geçtiğimiz yıllarda Elif’in Düşleri, Limon ile Zeytin ve Keloğlan Masalları Müzikallerini de getiren Merkez İlkokulu’nun Müdürü Yasin Öşekçi; “Bu tür faaliyetler eğitimin bir parçası. Bu kapsamda etkinliklere devam edeceğiz.  Çocukların hoşça vakit geçirmeleri beni oldukça mutlu etti.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.