ILICA MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN AĞAÇ DİKİMİ ETKİNLİĞİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2018 - 12:04, Güncelleme: 05.03.2018 - 12:04
 

ILICA MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN AĞAÇ DİKİMİ ETKİNLİĞİ

Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ağaç dikimi etkinliği düzenledi.

 “Kıyamet kopmaya yakınken elinizde bir ağaç fidanı varsa ve onu dikmeye vakit bulabilirseniz onu dikin’’ Hadis-i Şerif’inden ve ‘’Bir ağaç bir hayat, bir orman bin hayat’’ sözünden yola çıkarak Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘’Sosyal Sorumluluk Projesi ‘’ kapsamında öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte okulda ağaç dikimi etkinliği düzenlendi. Okul Müdürü Murat Koçak yaptığı açıklamada: ‘’Sosyal Sorumluluk Projesi ‘’ kapsamında, okul bahçemizdeki mevcut 185 ağaca ilave olarak, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte 40 adet orman ağacı ve 28 adet meyve ağacı olmak üzere 68 ağaç dikimi yapılmıştır. ''Bu proje kapsamında, faaliyetlere katılan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim'' dedi.  
Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ağaç dikimi etkinliği düzenledi.

 “Kıyamet kopmaya yakınken elinizde bir ağaç fidanı varsa ve onu dikmeye vakit bulabilirseniz onu dikin’’ Hadis-i Şerif’inden ve ‘’Bir ağaç bir hayat, bir orman bin hayat’’ sözünden yola çıkarak Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘’Sosyal Sorumluluk Projesi ‘’ kapsamında öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte okulda ağaç dikimi etkinliği düzenlendi.

Okul Müdürü Murat Koçak yaptığı açıklamada: ‘’Sosyal Sorumluluk Projesi ‘’ kapsamında, okul bahçemizdeki mevcut 185 ağaca ilave olarak, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte 40 adet orman ağacı ve 28 adet meyve ağacı olmak üzere 68 ağaç dikimi yapılmıştır. ''Bu proje kapsamında, faaliyetlere katılan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.