İNANÇ TURİZM’DEKİ ZİYARETGAHLARDA SEYDİŞEHİR’DE YERİNİ ALIYOR

Kültürümüz (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.11.2021 - 14:23, Güncelleme: 30.11.2021 - 14:29
 

İNANÇ TURİZM’DEKİ ZİYARETGAHLARDA SEYDİŞEHİR’DE YERİNİ ALIYOR

Seyit Harun Veli Hazretleri ve Şeyh Hacı Abdullah Efendi Türbesini ziyaret için İstanbul’dan geldiler.

Bir otobüs dolusu özellikle ev hanımlarından oluşan bayan kafile Bilecik’te Şeyh Edebali, Söğüt’te Osman Gazi yine bu bölgede bulunan Fakı Baba, Ankara’da Hacı Bayram Veli, Konya’da Mevlana türbelerini ziyaret ettikten sonra ilçemize de gelerek Seyid Harun Veli Hazretleri, Şeyh Hacı Abdullah Efendi Hazretleri ve Memiş Efendi türbesini ziyarette bulundular. Kafile Seydişehir’de ziyaretgâhları bulunan Seyid Harun Veli, Şeyh Hacı Abdullah Efendi ve Memiş Efendi’nin çok değerli birer zat olduğunu belirterek ziyaretlerinden Seydişehir’den büyük bir manevi haz duydukları ve memnun ayrıldıklarını ifade ettiler.
Seyit Harun Veli Hazretleri ve Şeyh Hacı Abdullah Efendi Türbesini ziyaret için İstanbul’dan geldiler.

Bir otobüs dolusu özellikle ev hanımlarından oluşan bayan kafile Bilecik’te Şeyh Edebali, Söğüt’te Osman Gazi yine bu bölgede bulunan Fakı Baba, Ankara’da Hacı Bayram Veli, Konya’da Mevlana türbelerini ziyaret ettikten sonra ilçemize de gelerek Seyid Harun Veli Hazretleri, Şeyh Hacı Abdullah Efendi Hazretleri ve Memiş Efendi türbesini ziyarette bulundular.

Kafile Seydişehir’de ziyaretgâhları bulunan Seyid Harun Veli, Şeyh Hacı Abdullah Efendi ve Memiş Efendi’nin çok değerli birer zat olduğunu belirterek ziyaretlerinden Seydişehir’den büyük bir manevi haz duydukları ve memnun ayrıldıklarını ifade ettiler.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.