ÖZEL OKULA KUTSAL TOPRAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2013 - 06:13, Güncelleme: 29.05.2013 - 06:13
 

ÖZEL OKULA KUTSAL TOPRAK

Ses Eğitim Şirketi adına yaptırılan Özel Seyfettin Dokumacı İlköğretim Okulu ek bina temeli düzenlenen törenle atıldı

Ses Eğitim Şirketi adına yaptırılan Özel Seyfettin Dokumacı İlköğretim Okulu ek bina temeli düzenlenen törenle atıldı Törene Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkan vekili Mümin Kutun ve diğer protokolünün yanı sıra Konya’dan Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, binanın yapılmasına önemli katkı sağlayan hayırsever Kazım Cingöz, diğer hayırsever vatandaşlar ,Özel Seyfettin Dokumacı İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Binanın temeline Çanakkale ve Uhud’dan getirilen toprakta kondu. Temeli atılan ek bina da 24 Derslik olacak. 6 tane laboratuar bulunacak. Cep sinema, kütüphane, jimnastik, kantin, yemekhane gibi sosyal  mekanlardan oluşacak. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Taceddin Akgül “Bilim ve teknolojinin akıl almaz şekilde geliştiğini söyleyerek çağa uydurmamız için  ilim ve eğitimde gelişme göstermemiz gerekir. Mevcut Özel Seyfettin Dokumacı İlköğretim Okulu Seydişehir’in eğitim kalitesini yükseltmek için elinden gelen kaliteyi gösteriyor. Eğitimdeki başarımı yanında  birçok ulusal yarışmalarda da önemli başarılara imza attık. Buradan yetişen öğrencilere değerlerine sadık, Türkiye Cumhuriyetine bağlı ve her türlü görüşe saygı duyan öğrenciler yetişiyor. Bu konuda hiç kimsenin kuşkusu olmasın.” Dedi. Kaymakam Tuncay Sone ise “ 28 mayıs tarihi bizim için çok öenmli. Bu tarihlerde Fatih Sultan İstanbul’u aldı. O büyük padişahı, Ulubatlı Hasan’ı, Akşemseddin’i rahmetle anıyoruz.  19 yıllık meslek hayatımda birçok okul açılışı yaptım. Böylesine özel ve anlamlı bir günde okulunuzun temel atma töreninde bulunmak benim içinde özel bir duygu.Afrika’da  dünyanın her yerinde  “Önde Giden Atlılar”  buralardan yetişiyorlar. Bu yetişen nesil hem Türkiye’ye hem de dünyaya yön verecekler inşallah. Bu okulu yaptıran başta hayırsever Kazım Amcamızdan ve diğer hayırseverlerimizden ve yöneticilerimizden Allah razı olsun.” Dedi.
Ses Eğitim Şirketi adına yaptırılan Özel Seyfettin Dokumacı İlköğretim Okulu ek bina temeli düzenlenen törenle atıldı

Ses Eğitim Şirketi adına yaptırılan Özel Seyfettin Dokumacı İlköğretim Okulu ek bina temeli düzenlenen törenle atıldı

Törene Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkan vekili Mümin Kutun ve diğer protokolünün yanı sıra Konya’dan Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, binanın yapılmasına önemli katkı sağlayan hayırsever Kazım Cingöz, diğer hayırsever vatandaşlar ,Özel Seyfettin Dokumacı İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Binanın temeline Çanakkale ve Uhud’dan getirilen toprakta kondu.

Temeli atılan ek bina da 24 Derslik olacak. 6 tane laboratuar bulunacak. Cep sinema, kütüphane, jimnastik, kantin, yemekhane gibi sosyal  mekanlardan oluşacak.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Taceddin Akgül

“Bilim ve teknolojinin akıl almaz şekilde geliştiğini söyleyerek çağa uydurmamız için  ilim ve eğitimde gelişme göstermemiz gerekir. Mevcut Özel Seyfettin Dokumacı İlköğretim Okulu Seydişehir’in eğitim kalitesini yükseltmek için elinden gelen kaliteyi gösteriyor. Eğitimdeki başarımı yanında  birçok ulusal yarışmalarda da önemli başarılara imza attık. Buradan yetişen öğrencilere değerlerine sadık, Türkiye Cumhuriyetine bağlı ve her türlü görüşe saygı duyan öğrenciler yetişiyor. Bu konuda hiç kimsenin kuşkusu olmasın.” Dedi.

Kaymakam Tuncay Sone ise “ 28 mayıs tarihi bizim için çok öenmli. Bu tarihlerde Fatih Sultan İstanbul’u aldı. O büyük padişahı, Ulubatlı Hasan’ı, Akşemseddin’i rahmetle anıyoruz.  19 yıllık meslek hayatımda birçok okul açılışı yaptım. Böylesine özel ve anlamlı bir günde okulunuzun temel atma töreninde bulunmak benim içinde özel bir duygu.Afrika’da  dünyanın her yerinde  “Önde Giden Atlılar”  buralardan yetişiyorlar. Bu yetişen nesil hem Türkiye’ye hem de dünyaya yön verecekler inşallah. Bu okulu yaptıran başta hayırsever Kazım Amcamızdan ve diğer hayırseverlerimizden ve yöneticilerimizden Allah razı olsun.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.