Karantinadaki daireler uyarılsın…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2020 - 03:48, Güncelleme: 15.09.2020 - 03:48
 

Karantinadaki daireler uyarılsın…

Karantinadaki hastaların dışarıya çıkmalarının engellenmesi ve diğer apartman sakinlerinin tedbir alması için karantinaya alınan dairelerin kapılarına uyarı yazısı asılması isteniyor.

Bütün türkiyede olduğu gibi ilçemizde de korona virüs vakaların yükselmesinden sonra koronaya karşı tedbirlerde artırılmıştı.  Bu tedbirlerin en önemlilerinden biride karantinadaki vatandaşların dışarıya çıkmalarının denetlenmesi idi.   Vakalar hızla artınca bu denetimlerinin  aksadığı bildirildi.  Bu olumsuzluğun giderilmesi için karantinaya alınan dairelerin kapılarına uyarı yazısının asılmasının önemli olduğu belirtildi. Evlerinde karantinada bulunan hastaların  dışarıya çıkmaları yasak olmasına rağmen bazı hastaların dışarıya çıktığını belirten duyarlı vatandaşlar : “aynı apartmanda oturmamıza rağmen bazı  komşularımız karantinada ama bizim haberimiz yok . Kapılarına bir uyarıcı levha asılsa  hem ona göre tedbir alırız hemde dışarıya çıkarlarsa uyarırız “ diyerek karantinaya alınan dairelerin kapılarına uyarıcı yazı asılmasını  istediler.
Karantinadaki hastaların dışarıya çıkmalarının engellenmesi ve diğer apartman sakinlerinin tedbir alması için karantinaya alınan dairelerin kapılarına uyarı yazısı asılması isteniyor.

Bütün türkiyede olduğu gibi ilçemizde de korona virüs vakaların yükselmesinden sonra koronaya karşı tedbirlerde artırılmıştı.  Bu tedbirlerin en önemlilerinden biride karantinadaki vatandaşların dışarıya çıkmalarının denetlenmesi idi.   Vakalar hızla artınca bu denetimlerinin  aksadığı bildirildi.  Bu olumsuzluğun giderilmesi için karantinaya alınan dairelerin kapılarına uyarı yazısının asılmasının önemli olduğu belirtildi.

Evlerinde karantinada bulunan hastaların  dışarıya çıkmaları yasak olmasına rağmen bazı hastaların dışarıya çıktığını belirten duyarlı vatandaşlar : “aynı apartmanda oturmamıza rağmen bazı  komşularımız karantinada ama bizim haberimiz yok . Kapılarına bir uyarıcı levha asılsa  hem ona göre tedbir alırız hemde dışarıya çıkarlarsa uyarırız “ diyerek karantinaya alınan dairelerin kapılarına uyarıcı yazı asılmasını  istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.