Servis Çıkmayınca Muhtar Çareyi Kendi Aracıyla Taşımada Buldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2021 - 07:29, Güncelleme: 03.10.2021 - 07:29
 

Servis Çıkmayınca Muhtar Çareyi Kendi Aracıyla Taşımada Buldu

Seydişehir Saadetler ve Bahçelievler Mahallesi'nde oturanlar pazar günü servis çıkmadığı için mağdur oluyorlar. Yetkili yerlere müracaat eden Saadetler Mahallesi Muhtarı Mustafa Yavuz soruna çözüm bulunmadığından çareyi kendi aracıyla mahalledeki yaşayan vatandaşları taşımakla buldu. Mahalle sakinleride mağduriyetlerini dile getirerek.  UKEMO dan soruna biran evvel çözüm bulmalarını istediler. Magdurlardan Hacer Harmancı ise ‘Aracımız yok. Bu nedenle Pazar günleri çocuğumu dershaneye götüremedim'  diyerek mağduriyetlerinin giderilmesini istediler. Bahçelievler, Saadetler, Cezaevi, eski garaj hattında çalışan minubusculer  ise normalde taşıma ücretleri düşük olduğu için  kazanamadiklarini, Pazar günleri ise zarar ettiklerini söyleyerek ‘Zararına iş yapılmaz, zararına çalışılmaz' diyerek kendilerini savundular.

Seydişehir Saadetler ve Bahçelievler Mahallesi'nde oturanlar pazar günü servis çıkmadığı için mağdur oluyorlar.

Yetkili yerlere müracaat eden Saadetler Mahallesi Muhtarı Mustafa Yavuz soruna çözüm bulunmadığından çareyi kendi aracıyla mahalledeki yaşayan vatandaşları taşımakla buldu.

Mahalle sakinleride mağduriyetlerini dile getirerek.  UKEMO dan soruna biran evvel çözüm bulmalarını istediler.

Magdurlardan Hacer Harmancı ise ‘Aracımız yok. Bu nedenle Pazar günleri çocuğumu dershaneye götüremedim'  diyerek mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.

Bahçelievler, Saadetler, Cezaevi, eski garaj hattında çalışan minubusculer  ise normalde taşıma ücretleri düşük olduğu için  kazanamadiklarini, Pazar günleri ise zarar ettiklerini söyleyerek ‘Zararına iş yapılmaz, zararına çalışılmaz' diyerek kendilerini savundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.