KAMU HASTANELERİ GENEL SEKRETERİ, BAŞKAN TUTAL?I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2015 - 11:48, Güncelleme: 04.02.2015 - 11:48
 

KAMU HASTANELERİ GENEL SEKRETERİ, BAŞKAN TUTAL?I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Türkiye Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Opr. Dr. Gökhan Darılmaz ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Parlayıcı Belediye Başkanı Mehmet Tutal?ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Opr. Dr. Gökhan Darılmaz ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Parlayıcı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti. Seydişehir’de bu yıl hizmete girecek olan Devlet Hastanesindeki çalışmaları yerinde inceleyen heyet hastane inşaatı hakkında bilgi aldı. Başhekim Uzm. Dr. Fatih Altıntepe kendisini ziyaret eden heyete Seydişehir Devlet Hastanesindeki çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Mevcut hastanelerdeki sistemi değerlendiren ekip Seydişehir Devlet Hastanesi’nin hizmet kalitesinin arttırılması noktasında çalışmalar yapıldığınıbelirtti. Seydişehir’e kısa süre önce başhekimlik görevine gelen Uzm. Dr. Fatih Altıntepe’ye de nezaket ziyaretinde bulunan Genel Sekreter Gökhan Darılmaz ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Mustafa Parlayıcı, Başhekim Altıntepe’ye Seydişehir’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Heyet, Başkan Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Genel Sekreter Gökhan Darılmaz, Tıbbi Hizmetler Başkanı Mustafa Parlayıcı ve Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Altıntepe Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek, yeni hastane ve mevcut hastanelerin durumu hakkında bilgi aktardı. Başkan Tutal’ı makamında ziyaret eden heyet Seydişehir’e yeni yapılan Hastane inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ve kısa süre sonra Seydişehir halkının hizmetine açılacağını belirtti. Seydişehir’in önemli bir ihtiyacının karşılanması noktasında yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete açılmasının Seydişehir için çok önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeni yapılan hastane ile sağlık hizmetlerinde rahatlama olacağını ve hizmet kalitesinin daha çok yükseleceğini kaydetti. 
Türkiye Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Opr. Dr. Gökhan Darılmaz ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Parlayıcı Belediye Başkanı Mehmet Tutal?ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Opr. Dr. Gökhan Darılmaz ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Parlayıcı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir’de bu yıl hizmete girecek olan Devlet Hastanesindeki çalışmaları yerinde inceleyen heyet hastane inşaatı hakkında bilgi aldı. Başhekim Uzm. Dr. Fatih Altıntepe kendisini ziyaret eden heyete Seydişehir Devlet Hastanesindeki çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Mevcut hastanelerdeki sistemi değerlendiren ekip Seydişehir Devlet Hastanesi’nin hizmet kalitesinin arttırılması noktasında çalışmalar yapıldığınıbelirtti. Seydişehir’e kısa süre önce başhekimlik görevine gelen Uzm. Dr. Fatih Altıntepe’ye de nezaket ziyaretinde bulunan Genel Sekreter Gökhan Darılmaz ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Mustafa Parlayıcı, Başhekim Altıntepe’ye Seydişehir’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Heyet, Başkan Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Genel Sekreter Gökhan Darılmaz, Tıbbi Hizmetler Başkanı Mustafa Parlayıcı ve Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Altıntepe Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek, yeni hastane ve mevcut hastanelerin durumu hakkında bilgi aktardı.

Başkan Tutal’ı makamında ziyaret eden heyet Seydişehir’e yeni yapılan Hastane inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ve kısa süre sonra Seydişehir halkının hizmetine açılacağını belirtti. Seydişehir’in önemli bir ihtiyacının karşılanması noktasında yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete açılmasının Seydişehir için çok önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeni yapılan hastane ile sağlık hizmetlerinde rahatlama olacağını ve hizmet kalitesinin daha çok yükseleceğini kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.