sçim

İREMOBİ SATIŞ MAĞAZASININ AÇILIŞI YAPILDI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.05.2022 - 15:22, Güncelleme: 27.05.2022 - 15:34
 

İREMOBİ SATIŞ MAĞAZASININ AÇILIŞI YAPILDI

İremobi satış mağazası törenle hizmete girdi.

Türbe cami yanında hizmete açılan İremobi satış mağazasının açılış törenine; Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Siyasi Parti Başkanları ve vatandaşlar katıldı. 1976 da Aslanlar mobilya olarak kurulan, hafif sanayi bölgesindeki fabrikalarında yıllardır mobilya imalat eden, Mehmet Arslan ve oğulları Seydişehir ve bölge piyasasına ‘iremobi’ markasıyla hizmet vermekteydiler. Açılışı yapılan Hacı Seyitali Mahallesi Türbe Camisi yanındaki ‘iremobi satış mağazasında’ fabrikadan halka mobilya çeşitleri satışa sunulmaya başladı.   
İremobi satış mağazası törenle hizmete girdi.

Türbe cami yanında hizmete açılan İremobi satış mağazasının açılış törenine; Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Siyasi Parti Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

1976 da Aslanlar mobilya olarak kurulan, hafif sanayi bölgesindeki fabrikalarında yıllardır mobilya imalat eden, Mehmet Arslan ve oğulları Seydişehir ve bölge piyasasına ‘iremobi’ markasıyla hizmet vermekteydiler.

Açılışı yapılan Hacı Seyitali Mahallesi Türbe Camisi yanındaki ‘ iremobi satış mağazasında’ fabrikadan halka mobilya çeşitleri satışa sunulmaya başladı.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.