İŞ ADAMI VE ESNAFIMIZDAN EMNİYETE ARAÇ BAĞIŞI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.03.2023 - 14:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 14:44
 

İŞ ADAMI VE ESNAFIMIZDAN EMNİYETE ARAÇ BAĞIŞI

İlçe Emniyet Müdürlüğüne 4 araç bağışlayan Seydişehirli İşadamları ve esnaflarına plaket verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün araç ihtiyacını gidermek için Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük’ün önderliğinde Seydişehir işadamları ve esnaflarından toplanan bağışlarla 3 tane Renault Kangoo ve 1 tane de Fiat Tourneo Connect marka araç alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle bağış yapan işadamı ve esnaflara plaket verildi. Plaket törenine İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Sivil Toplum Örgütleri Başkanları, bağışta bulunan işadamları ve esnaflar katıldı. Kaymakam Deniz Pişkin, törende yaptığı konuşmada: “Kamu ihtiyaçlarını böyle bir esnaf dayanışmasıyla gidermek çok önemli. Bu kamu ihtiyaçlarında ise asayişimizi sağlayan Emniyetimize öncelik tanınması da anlamlı bir davranıştır.” diyerek bağışta bulunan işadamları ve esnaflara teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise: “Yaşanan deprem felaketinde Seydişehir bağışlar konusunda birliktelik göstererek başka ilçelere de örnek oldu. Esnafımızın zorluklar yaşadığı şu günlerde bağış yaparak Emniyet Müdürlüğümüzün ihtiyacını gidermesi kendilerinin ne kadar cömert olduğunu gösteriyor” dedi. İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı’da: “Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük Beye müdürlüğümüzün araç ihtiyacı olduğunu iletmiştim. Bu kadar kısa bir sürede değerli işadamları ve esnaflarımızın bağışlarıyla araçların temin edilmesine bende şaşırdım. Vatandaş-Polis ilişkilerinde görev yaptığım yerler arasında Seydişehir’in hakikaten öne çıkan bir özelliği var. Bağışta bulunan işadamları ve tüm esnafımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.  
İlçe Emniyet Müdürlüğüne 4 araç bağışlayan Seydişehirli İşadamları ve esnaflarına plaket verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün araç ihtiyacını gidermek için Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük’ün önderliğinde Seydişehir işadamları ve esnaflarından toplanan bağışlarla 3 tane Renault Kangoo ve 1 tane de Fiat Tourneo Connect marka araç alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle bağış yapan işadamı ve esnaflara plaket verildi.

Plaket törenine İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Sivil Toplum Örgütleri Başkanları, bağışta bulunan işadamları ve esnaflar katıldı.

Kaymakam Deniz Pişkin, törende yaptığı konuşmada: “Kamu ihtiyaçlarını böyle bir esnaf dayanışmasıyla gidermek çok önemli. Bu kamu ihtiyaçlarında ise asayişimizi sağlayan Emniyetimize öncelik tanınması da anlamlı bir davranıştır.” diyerek bağışta bulunan işadamları ve esnaflara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise: “Yaşanan deprem felaketinde Seydişehir bağışlar konusunda birliktelik göstererek başka ilçelere de örnek oldu. Esnafımızın zorluklar yaşadığı şu günlerde bağış yaparak Emniyet Müdürlüğümüzün ihtiyacını gidermesi kendilerinin ne kadar cömert olduğunu gösteriyor” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı’da: “Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük Beye müdürlüğümüzün araç ihtiyacı olduğunu iletmiştim. Bu kadar kısa bir sürede değerli işadamları ve esnaflarımızın bağışlarıyla araçların temin edilmesine bende şaşırdım. Vatandaş-Polis ilişkilerinde görev yaptığım yerler arasında Seydişehir’in hakikaten öne çıkan bir özelliği var. Bağışta bulunan işadamları ve tüm esnafımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.