İSTİKLAL MARŞI 99. YIL DÖNÜMÜNDE İLÇEMİZDE KUTLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2020 - 12:09, Güncelleme: 12.03.2020 - 12:09
 

İSTİKLAL MARŞI 99. YIL DÖNÜMÜNDE İLÇEMİZDE KUTLANDI

İstiklal Marşı’nın kabulünün 99. yıl dönümü ilçemizde de Seydişehir Anadolu Lisesi’ni düzenlediği programla kutlandı.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra görsel sunum, oratoryo ve ülkemizin farklı bölgelerinde İstiklal Marşı’nı güzel okuyanların sinevizyon gösterisi yapıldı. İstiklal Marşı’nın oratoryo gösterimi sırasında okunan Ankara Marşı’nın katılımcılar tarafından hep bir ağızdan söylenmesi esnasında duygu dolu anlar yaşandığı programda, salon girişinde Mehmet Akif ve İstiklal Marşı’nı anlatan resim sergisi de açıldı. Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Siyasi Parti temsilcileri, STK Örgüt temsilcileri, öğrenciler ve halk katıldı.
İstiklal Marşı’nın kabulünün 99. yıl dönümü ilçemizde de Seydişehir Anadolu Lisesi’ni düzenlediği programla kutlandı.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra görsel sunum, oratoryo ve ülkemizin farklı bölgelerinde İstiklal Marşı’nı güzel okuyanların sinevizyon gösterisi yapıldı.

İstiklal Marşı’nın oratoryo gösterimi sırasında okunan Ankara Marşı’nın katılımcılar tarafından hep bir ağızdan söylenmesi esnasında duygu dolu anlar yaşandığı programda, salon girişinde Mehmet Akif ve İstiklal Marşı’nı anlatan resim sergisi de açıldı.

Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Siyasi Parti temsilcileri, STK Örgüt temsilcileri, öğrenciler ve halk katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.