İyi Parti'den iyilik hareketi

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2020 - 10:00, Güncelleme: 23.04.2020 - 10:00
 

İyi Parti'den iyilik hareketi

İyi Partililer kendi aralarında topladığı yardımlarla market alış verişi yaparak yardıma muhtaç insanlara dağıttı.

  İyi parti Gençlik Kolları Başkanı Osman Dedeoğlu ve arkadaşlarının  organize ettiği yardım kampanyasında partililerden toplanan para ile yerli marketlerden fiyat alınarak  alışveriş yapıldığı bu gıda yardımlarını ise   kocası terketmiş bayanlar,işi olmayan aileler ve yaşlı geliri olmayan kişilere  dağıtıldığı öğrenildi. Parti yetkilileri eğer yardımlar devam ederse bu organizasyonun devamını getireceklerini söyledi.
İyi Partililer kendi aralarında topladığı yardımlarla market alış verişi yaparak yardıma muhtaç insanlara dağıttı.

 

İyi parti Gençlik Kolları Başkanı Osman Dedeoğlu ve arkadaşlarının  organize ettiği yardım kampanyasında partililerden toplanan para ile yerli marketlerden fiyat alınarak  alışveriş yapıldığı bu gıda yardımlarını ise   kocası terketmiş bayanlar,işi olmayan aileler ve yaşlı geliri olmayan kişilere  dağıtıldığı öğrenildi.

Parti yetkilileri eğer yardımlar devam ederse bu organizasyonun devamını getireceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.