Jandarmadan kırsal kesime virüs uyarısı.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2021 - 12:41, Güncelleme: 24.02.2021 - 12:41
 

Jandarmadan kırsal kesime virüs uyarısı.

Seydişehir İlçe Jandarma ekipleri başta Bostandere olmak üzere , kalabalık dış mahallerde virüse karşı tedbirlere uyulması noktasında vatandaşları uyardı.

    Son günlerde ilçemizde merkez mahallelere nazaran dış mahallelerde virüs vakalarında artış görülmesi nedeniyle mutasyonlu virüs görülen başta Bostandere Mahallesi olmak üzere Ortakaraviran gibi nüfus yoğunluğu fazla olan mahallelerde  tedbirlere karşı uyarı ve anos çalışması yapıldı. İlçe jandarma ekipleri vatandaşlardan tarım ve hayvancılık faaliyetleri dışında bir araya gelmemelerini sosyal mesafeye uymalarını ve ev ziyaretleri yapmamalarını istedi. Mutasyonlu virüs görülen Bostandere Mahallesinde  karantinası bitmesine rağmen bu virüs türünün hızlı yayılması sebebiyle vatandaşlardan rehavete kapılmamalarını isteyen jandarma yetkilileri “Bu mahallede tüm tedbirlere rağmen virüs tehlikesi devam ediyor.” diyerek Bostandere halkının daha dikkatli olmasını istedi.
Seydişehir İlçe Jandarma ekipleri başta Bostandere olmak üzere , kalabalık dış mahallerde virüse karşı tedbirlere uyulması noktasında vatandaşları uyardı.

 

 

Son günlerde ilçemizde merkez mahallelere nazaran dış mahallelerde virüs vakalarında artış görülmesi nedeniyle mutasyonlu virüs görülen başta Bostandere Mahallesi olmak üzere Ortakaraviran gibi nüfus yoğunluğu fazla olan mahallelerde  tedbirlere karşı uyarı ve anos çalışması yapıldı.

İlçe jandarma ekipleri vatandaşlardan tarım ve hayvancılık faaliyetleri dışında bir araya gelmemelerini sosyal mesafeye uymalarını ve ev ziyaretleri yapmamalarını istedi.

Mutasyonlu virüs görülen Bostandere Mahallesinde  karantinası bitmesine rağmen bu virüs türünün hızlı yayılması sebebiyle vatandaşlardan rehavete kapılmamalarını isteyen jandarma yetkilileri “Bu mahallede tüm tedbirlere rağmen virüs tehlikesi devam ediyor.” diyerek Bostandere halkının daha dikkatli olmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.