Judocular Cuma namazında buluştu (VİDEOLU)

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.10.2022 - 20:14, Güncelleme: 21.10.2022 - 20:18
 

Judocular Cuma namazında buluştu (VİDEOLU)

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımı sporcuları antrenörleri ile birlikte cuma namazını Şaban Cengiz Camii’nde kıldı.

Seydişehir Spor Kulübü Judo Takımı antrenörleri Veysi Göz, Beyhan Göz, Reyhan Değirmenardı ve Recep Çetin Değerler eğitimi kapsamında sporcuları Cuma namazına götürdüler.  Cuma vakti Şaban Cengiz Camii’nde bir araya gelen judocular, judo kıyafetleri ile safları doldururken ortaya hoş görüntüler çıktı.  Değerler eğitimi kapsamında böyle bir program yaptıklarını belirten Judo takımı antrenörü Veysi Göz; “Sporcularımızı yetiştirirken sadece fiziki değil ahlaki ve manevi yönden de güçlü kılma gayesindeyiz. Bu bağlamda Cuma namazında öğrencilerimizle birlikte Şaban Cengiz Camii’nde namaz kılmak istedik. Böyle etkinlikler ile maneviyatın yanında birliktelik duygularının da gelişeceğini düşünüyoruz.” diye konuştu.  Seydişehir’e fabrika tarafından yaptırılan Şaban Cengiz Camii’ni ilk defa gören öğrencilerinin de olduğunu belirten Göz; “Şaban Cengiz Camii’ye özellikle gelmek istedik. Fabrika tarafından Seydişehir’e kazandırılan Şaban Cengiz Camii’ne daha önce hiç gelmeyen ve görmeyen öğrencilerimiz vardı. Bu vesile ile onların da görmesini istedik. Öğrencilerimiz de camiyi çok beğendiler. Şehrimize böyle güzel bir cami yaptıkları için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.
Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımı sporcuları antrenörleri ile birlikte cuma namazını Şaban Cengiz Camii’nde kıldı.

Seydişehir Spor Kulübü Judo Takımı antrenörleri Veysi Göz, Beyhan Göz, Reyhan Değirmenardı ve Recep Çetin Değerler eğitimi kapsamında sporcuları Cuma namazına götürdüler. 

Cuma vakti Şaban Cengiz Camii’nde bir araya gelen judocular, judo kıyafetleri ile safları doldururken ortaya hoş görüntüler çıktı. 

Değerler eğitimi kapsamında böyle bir program yaptıklarını belirten Judo takımı antrenörü Veysi Göz; “Sporcularımızı yetiştirirken sadece fiziki değil ahlaki ve manevi yönden de güçlü kılma gayesindeyiz. Bu bağlamda Cuma namazında öğrencilerimizle birlikte Şaban Cengiz Camii’nde namaz kılmak istedik. Böyle etkinlikler ile maneviyatın yanında birliktelik duygularının da gelişeceğini düşünüyoruz.” diye konuştu. 

Seydişehir’e fabrika tarafından yaptırılan Şaban Cengiz Camii’ni ilk defa gören öğrencilerinin de olduğunu belirten Göz; “Şaban Cengiz Camii’ye özellikle gelmek istedik. Fabrika tarafından Seydişehir’e kazandırılan Şaban Cengiz Camii’ne daha önce hiç gelmeyen ve görmeyen öğrencilerimiz vardı. Bu vesile ile onların da görmesini istedik. Öğrencilerimiz de camiyi çok beğendiler. Şehrimize böyle güzel bir cami yaptıkları için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.