KAÇIŞ RAMPASI OLMASAYDI CANIMIZDAN VE BAŞKALARININ CANINDAN OLACAKTIK?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2016 - 01:17, Güncelleme: 06.02.2016 - 01:17
 

KAÇIŞ RAMPASI OLMASAYDI CANIMIZDAN VE BAŞKALARININ CANINDAN OLACAKTIK?

Dün akşam saatlerinde freni tutmayan ticari minibüs kaçış rampasına girerek faciadan döndü.

Sebze pazarlamacılığı yapan Antalya’dan Konya’ya muz götüren 42 DMD 54 plakalı aracın içinde sürücü Muzaffer Tekin ve iş ortağı Mehmet Ay bulunuyordu. Ticari  minibüs freninin yağ kaçırması sonucu tutmayınca Seydişehir-Antalya yolunun 10. km’sinde bulunan kaçış rampasına girerek büyük bir kaza yapmaktan kurtuldular. Araç sürücüsü Muzaffer Tekin; “Rampa aşağı iniyorduk. Aşırı yağmur yağıyordu. Frenin yağı boşalınca tutmadı. O anda kaçış rampası levhasını gördük ve aracımızı oraya yönlendirdim. Allah devletimizden razı olsun. Kaçış rampası olmasaydı hem kendi canımızdan hem de başkalarının canından olacaktık.” dedi.
Dün akşam saatlerinde freni tutmayan ticari minibüs kaçış rampasına girerek faciadan döndü.

Sebze pazarlamacılığı yapan Antalya’dan Konya’ya muz götüren 42 DMD 54 plakalı aracın içinde sürücü Muzaffer Tekin ve iş ortağı Mehmet Ay bulunuyordu. Ticari  minibüs freninin yağ kaçırması sonucu tutmayınca Seydişehir-Antalya yolunun 10. km’sinde bulunan kaçış rampasına girerek büyük bir kaza yapmaktan kurtuldular.

Araç sürücüsü Muzaffer Tekin; “Rampa aşağı iniyorduk. Aşırı yağmur yağıyordu. Frenin yağı boşalınca tutmadı. O anda kaçış rampası levhasını gördük ve aracımızı oraya yönlendirdim. Allah devletimizden razı olsun. Kaçış rampası olmasaydı hem kendi canımızdan hem de başkalarının canından olacaktık.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.