KADINLAR BİR GÜN DEĞİL, SÜREKLİ HATIRLANMALI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2014 - 06:48, Güncelleme: 07.03.2014 - 06:48
 

KADINLAR BİR GÜN DEĞİL, SÜREKLİ HATIRLANMALI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Seydişehir MHP Kadın Kolları adına Meclis Üyesi Ecz. Azize Gül Harmanyeri,bir kutlama mesajı yayınladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Seydişehir MHP Kadın Kolları adına Meclis Üyesi Ecz. Azize Gül Harmanyeri,bir kutlama mesajı yayınladı. Peygamber Efendimizin “Cennet anaların ayaklarının altındadır” sözünü hatırlatan Harmanyeri, “Milli mücadelemiz de başarının kazanılmasında en etkin rol, yine kadınlarımıza aittir. Kadınlarımızın sadece bir gün ile sınırlı kalmayacak şekilde hatırlanması, hayatın içinde yer edinmemizde daha çok imkânın sağlanması biz bayanların en doğal hakkıdır” diye konuştu. Ülkenin sıkıntılı ve zor bir süreçten geçtiği bu günlerde, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemli olduğuna dikkat çeken Harmanyeri, “Aile bir milletin  en küçük topluluğudur. Eğer bu topluluk çökmezse, o millete halel gelmez ve varlığını ilelebet sürdürebilir. Aile yapımızın en önemli yapı taşı ise annelerimiz, kadınlarımızdır. Cumhuriyetin odak noktasında yer alan kadınlarımız modern ve çağdaş günlere gelinmesinde önemli görevleri başarmışlardır. Bugün iç ve dıştaki mihrakların bütün oyunlarına, bütün çabalarına, ülkeyi ve milleti ayrıştırma hedeflerine ilk önce bizler, yani kadınlarımız karşı çıkacaktır. Ülkemizin gelişmesi ve yücelmesi, öncelikle ailede yetiştirdiğimiz çocuklarımızla, evlatlarımızla olacaktır” dedi. “Büyük önder Atatürk’ün ‘Dünyada hiç bir milletin kadını, ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım. Milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar emek verdim, diyemez’ sözünü hatırlatan Belediye Meclis Üyesi Ecz. Azize Gül Harmanyeri; açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “Cumhuriyet ile kazanılmış özgürlüklerle yaşamın her alanında yer alan tüm kadınların, her zaman sağduyu ile hareket edeceklerini biliyorum. Bu düşünce ile bütün kadınlarımızı, analarımızımilletimize, ülkemize vatanımıza sahip çıkmak ve hizmet etmek noktasında birliğe ve beraberliğe davet ediyor, tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum”
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Seydişehir MHP Kadın Kolları adına Meclis Üyesi Ecz. Azize Gül Harmanyeri,bir kutlama mesajı yayınladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Seydişehir MHP Kadın Kolları adına Meclis Üyesi Ecz. Azize Gül Harmanyeri,bir kutlama mesajı yayınladı.

Peygamber Efendimizin “Cennet anaların ayaklarının altındadır” sözünü hatırlatan Harmanyeri, “Milli mücadelemiz de başarının kazanılmasında en etkin rol, yine kadınlarımıza aittir. Kadınlarımızın sadece bir gün ile sınırlı kalmayacak şekilde hatırlanması, hayatın içinde yer edinmemizde daha çok imkânın sağlanması biz bayanların en doğal hakkıdır” diye konuştu.

Ülkenin sıkıntılı ve zor bir süreçten geçtiği bu günlerde, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemli olduğuna dikkat çeken Harmanyeri, “Aile bir milletin  en küçük topluluğudur. Eğer bu topluluk çökmezse, o millete halel gelmez ve varlığını ilelebet sürdürebilir. Aile yapımızın en önemli yapı taşı ise annelerimiz, kadınlarımızdır. Cumhuriyetin odak noktasında yer alan kadınlarımız modern ve çağdaş günlere gelinmesinde önemli görevleri başarmışlardır. Bugün iç ve dıştaki mihrakların bütün oyunlarına, bütün çabalarına, ülkeyi ve milleti ayrıştırma hedeflerine ilk önce bizler, yani kadınlarımız karşı çıkacaktır. Ülkemizin gelişmesi ve yücelmesi, öncelikle ailede yetiştirdiğimiz çocuklarımızla, evlatlarımızla olacaktır” dedi.

“Büyük önder Atatürk’ün ‘Dünyada hiç bir milletin kadını, ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım. Milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar emek verdim, diyemez’ sözünü hatırlatan Belediye Meclis Üyesi Ecz. Azize Gül Harmanyeri; açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “Cumhuriyet ile kazanılmış özgürlüklerle yaşamın her alanında yer alan tüm kadınların, her zaman sağduyu ile hareket edeceklerini biliyorum. Bu düşünce ile bütün kadınlarımızı, analarımızımilletimize, ülkemize vatanımıza sahip çıkmak ve hizmet etmek noktasında birliğe ve beraberliğe davet ediyor, tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.