KADİR GECESİNDE CAMİLER DOLDU TAŞTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2017 - 01:09, Güncelleme: 22.06.2017 - 01:09
 

KADİR GECESİNDE CAMİLER DOLDU TAŞTI

Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinde müminler camileri doldurup taşırdı.

Mübarek gece dolayısıyla Seyyid Harun cami ve meydanında ise manevi hava doruğa çıktı. Seyyid Harun camisinde kılınan Teravih namazından sonra müminler meydanda birbirlerinin kandilini kutladı.  Belediye başkanı Mehmet Tutal ise camiden çıkan vatandaşlara gül vererek kandillerini kutladı. Camii cemaatine belediye tarafından lokum, bisküvi ve çay ikram edildi. 
Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinde müminler camileri doldurup taşırdı.

Mübarek gece dolayısıyla Seyyid Harun cami ve meydanında ise manevi hava doruğa çıktı.

Seyyid Harun camisinde kılınan Teravih namazından sonra müminler meydanda birbirlerinin kandilini kutladı.  Belediye başkanı Mehmet Tutal ise camiden çıkan vatandaşlara gül vererek kandillerini kutladı. Camii cemaatine belediye tarafından lokum, bisküvi ve çay ikram edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.