KAHRAMAN HALKIMIZ FETÖ’ye DUR DEDİ!

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.07.2022 - 09:18, Güncelleme: 16.07.2022 - 14:18
 

KAHRAMAN HALKIMIZ FETÖ’ye DUR DEDİ!

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, FETÖ'nün hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir basın açıklaması yayınladı.

  Ülkemize yapılan bu kalkışmanın 6. Yılı olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde ülke birlik ve beraberliğine vurgu yapan Atalay, kahraman halkımız ecdadının yolundan giderek şanlı tarihimizde dün  Çanakkale'de olduğu gibi bugün de FETÖ'nün maşalarına dur dedi ve adını tekrar altın harflerle tarihe yazdırdı Ülkemizin demokrasi sınavından başarı ile çıktığını ifade eden Başkan Atalay," Milletimiz için büyük bir tehdit olan Fetullahçı Terör Örgütü, 15 Temmuz 2016'da demokrasimize ve millet iradesine zincir vurmaya kalkışmıştır. O gün, Türk milleti gerçekten önemli bir demokrasi sınavı vermiş, verilen bu demokrasi sınavından da başarı ile de çıkılmıştır. Necip Türk milleti  tankların, topların ve kendine doğrultulan silahların karşısına geçerek, göğsünü siper etmiş; en gencinden en yaşlısına bu aziz milletin sayesinde, gözü dönmüş hainler istedikleri emellerine ulaşamamıştır”  dedi. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara inen Türk Milletine şükranlarını sunan Atalay,"15 Temmuz Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, kararlı mücadelesi ve milletimizin azmi ile  destanlaşmıştır. Birlikte hareket eden iç ve dış ihanet örgütlere karşı duran 251 kahraman vatan evladı, şehitlik mertebesine yükselmiş, 2.196 kahraman vatandaşımız da gazi olmuştur. Bu kahramanlığın baş mimarları olan şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diler, Gazilerimize de sonsuz teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi. İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Milli İrade Meydanında çeşitli kurum ve kuruluşlarca Saat  20:45 de gerçekleştirilecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günün programı için tüm ilçe halkını Milli İrade Meydanına davet etti.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, FETÖ'nün hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir basın açıklaması yayınladı.

 

Ülkemize yapılan bu kalkışmanın 6. Yılı olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde ülke birlik ve beraberliğine vurgu yapan Atalay, kahraman halkımız ecdadının yolundan giderek şanlı tarihimizde dün  Çanakkale'de olduğu gibi bugün de FETÖ'nün maşalarına dur dedi ve adını tekrar altın harflerle tarihe yazdırdı

Ülkemizin demokrasi sınavından başarı ile çıktığını ifade eden Başkan Atalay," Milletimiz için büyük bir tehdit olan Fetullahçı Terör Örgütü, 15 Temmuz 2016'da demokrasimize ve millet iradesine zincir vurmaya kalkışmıştır. O gün, Türk milleti gerçekten önemli bir demokrasi sınavı vermiş, verilen bu demokrasi sınavından da başarı ile de çıkılmıştır. Necip Türk milleti  tankların, topların ve kendine doğrultulan silahların karşısına geçerek, göğsünü siper etmiş; en gencinden en yaşlısına bu aziz milletin sayesinde, gözü dönmüş hainler istedikleri emellerine ulaşamamıştır”  dedi.

Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara inen Türk Milletine şükranlarını sunan Atalay,"15 Temmuz Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, kararlı mücadelesi ve milletimizin azmi ile  destanlaşmıştır. Birlikte hareket eden iç ve dış ihanet örgütlere karşı duran 251 kahraman vatan evladı, şehitlik mertebesine yükselmiş, 2.196 kahraman vatandaşımız da gazi olmuştur. Bu kahramanlığın baş mimarları olan şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diler, Gazilerimize de sonsuz teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Milli İrade Meydanında çeşitli kurum ve kuruluşlarca Saat  20:45 de gerçekleştirilecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günün programı için tüm ilçe halkını Milli İrade Meydanına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.