Kamyonet yanarak kullanılamaz hale geldi

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.07.2023 - 12:26, Güncelleme: 19.07.2023 - 12:26
 

Kamyonet yanarak kullanılamaz hale geldi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde balya yüklü kamyonet kullanılamaz hale gelirken üzerinde bulunduğu anız alanı olan tarlayı da yaktı.

Seydişehir İncesu Mahallesi'nde Mustafa Yıldız’ a ait 42 RC 114 plakalı saman balyası yüklü kamyonetin şase yapması sonucu bir anda alev aldı . Çıkan yangın bir anda tüm kamyoneti sararken, yangında kamyonete yüklü 200 adet saman balyası ve kamyonet yanarken aynı zamanda kamyonetin bulunduğu anız alanına da sıçradı. Mahalle sakinleri tarlaya sıçrayan yangına traktörlerle müdahale ederken, bölgeye gelen itfaiye ekipleri de kamyonette ve tarlada söndürme çalışması başlattı. Yangın kontrol altına alınırken, saman balyası yüklü kamyonet tamamen yanarak, demir yığınına dönüştü.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde balya yüklü kamyonet kullanılamaz hale gelirken üzerinde bulunduğu anız alanı olan tarlayı da yaktı.



Seydişehir İncesu Mahallesi'nde Mustafa Yıldız’ a ait 42 RC 114 plakalı saman balyası yüklü kamyonetin şase yapması sonucu bir anda alev aldı . Çıkan yangın bir anda tüm kamyoneti sararken, yangında kamyonete yüklü 200 adet saman balyası ve kamyonet yanarken aynı zamanda kamyonetin bulunduğu anız alanına da sıçradı. Mahalle sakinleri tarlaya sıçrayan yangına traktörlerle müdahale ederken, bölgeye gelen itfaiye ekipleri de kamyonette ve tarlada söndürme çalışması başlattı.
Yangın kontrol altına alınırken, saman balyası yüklü kamyonet tamamen yanarak, demir yığınına dönüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.